Din kundvagn är tom

Samling av Bäst i Test-produkter

Välkommen till vår samlingssida för Bäst i test-artiklar och våra egna tester. Nedanför hittar du artiklar kring de produkter som fått utmärkelser för bäst i test, både från våra egna tester och från branschmagasin som utfört genomgående tester och reportage kring de varor vi har i sortimentet.

 

Bäst i test av professionella branschmagasin

Produkter som testats av professionella branschmagasin. Sidorna är uppdelade i olika kategorier, exempelvis projektorer, förstärkare eller Bluetoothhögtalare.

 

Bild Bäst i test - Blu-Ray/Mediaspelare

 Bäst i test - Blu-Ray/Mediaspelare

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för Blu-Ray/Mediaspelare

Bild Bäst i test - Förstärkare

 Bäst i test - Förstärkare

En förstärkare/receiver är en viktig pjäs hemma och är en stor anledning till att man kan njuta hemma med den senaste filmen eller sin favoritmusik på tex Spotify. Väljer man fel receiver kan detta bidra till att ljudet låter platt, eller att de nya fina högtalarna inte når ut till sina fina potential som när man hörde

Bild Bäst i test - Högtalare

 Bäst i test - Högtalare

Här i högtalarkategorin hittar du allt från Bluetooth-högtalare och trådlösa högtalare från kända varumärken som Audio Pro, JBL, Sony och Yamaha till aktiva högtalare med inbyggd förstärkare, dessa passar i många fall även till TV-apparater alternativt fungerar som portabel högtalare. Se även vår kategori Portabla ljud

Bild Bäst i test - Högtalarpaket

 Bäst i test - Högtalarpaket

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för Högtalarpaket

Bild Bäst i test - TV-apparater

 Bäst i test - TV-apparater

Du hittar rätt TV hos Hembiobutiken.

Vi har ett brett utbud med utvalda modeller som representerar våra kunders olika behov. En TV är en central del i mångas hem och utnyttjar många timmar per dag. Därför anser vi att det är viktigt att välja rätt TV, vilket vi naturligtvis vill hjälpa dig med.

E

Bild Bäst i test - Projektorer

 Bäst i test - Projektorer

En projektor i biorum eller vardagsrum är en dröm för många av oss på Hembiobutiken och våra kunder. Att få samma upplevelse som på en biograf fast i ens egna hemmiljö med familjen och vänner är ren njutning och vägen dit går genom en projektor. En riktigt stor bild är svårt att få med en TV, börjar man närma sig 100-1

Bild Bäst i test - Popcornmaskiner

 Bäst i test - Popcornmaskiner

Vi hjälper dig gärna med vilken popcornmaskin du skall välja. Vi har maskiner för alla behov och inriktningar.

Först och främst. De poppade popcornen blir alltid godare med en riktigt bra maskin jämfört med egen gryta. Hemligheten ligger i att locken stänger inte inne fukt samt omröraren som rör runt i kastrull

Bild Bluetooth-högtalare som är bäst i test

 Bluetooth-högtalare som är bäst i test

Bluetooth-högtalare är otroligt populära just nu och vi presenterar därför de bluetooth-högtalare som har fått bäst i test som utmärkelse på sidan nedan. Behöver du hjälp med att välja bluetooth-högtalare så kan du alltid kontakta oss. Fler bluetooth-högtalare hittar du under kategorin Portabla ljudsystem.

Bild Bäst i test - Skivspelare / vinyl

 Bäst i test - Skivspelare / vinyl

Här har vi samlat bäst i testutmärkelser på produkter i vår vinylkategori. Allt från skivspelare / vinylspelare till RIAA-steg.

Bild Bäst i test - Soundbars

 Bäst i test - Soundbars

Här har vi samlat professionella tester av Soundbars. Modeller med bäst i test utmärkelse samt modeller som våra egna kunder satt sitt betyg på.

Bild Bäst i test - Subwoofer

 Bäst i test - Subwoofer

Här har vi samlat professionella tester av Subwoofers, allt från små och kompakta subwoofers till stora bashögtalare. Sammantaget visar vi här världens bästa subwoofers som du naturligtvis kan handla i vårt breda sortiment.

Bild Hörlurar som är bäst i test

 Hörlurar som är bäst i test

Vi har ett brett sortiment av hörlurar till bra priser och för olika inriktningar. Kontakta oss för rådgivning och läs inte enbart test av hörlurar. Vi har erfarenhet från att provlyssnat hundratals olika modeller och kan därför ge dig rätt produkt som passar dina önskemål.

 Testade Hifi-kablar

Här samlas tester av hifi-kablar där branschmagasin utfört tester och gett sitt omdöme. Kablarna kan vara inriktade på strömförsörjning, analoga eller digitala ljudkablar eller bildkablar.