Din kundvagn är tom

Samling av Bäst i Test-produkter

Välkommen till vår samlingssida för Bäst i test-artiklar och våra egna tester. Nedanför hittar du artiklar kring de produkter som fått utmärkelser för bäst i test, både från våra egna tester och från branschmagasin som utfört genomgående tester och reportage kring de varor vi har i sortimentet.

 

Bäst i test av professionella branschmagasin

Produkter som testats av professionella branschmagasin. Sidorna är uppdelade i olika kategorier, exempelvis projektorer, förstärkare eller Bluetoothhögtalare.

 

Bild Bäst i test - Blu-Ray/Mediaspelare

 Bäst i test - Blu-Ray/Mediaspelare

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för Blu-Ray/Mediaspelare

Bild Bäst i test - Förstärkare

 Bäst i test - Förstärkare

En förstärkare/receiver är en viktig pjäs hemma och är en stor anledning till att man kan njuta hemma med den senaste filmen eller sin favoritmusik på tex Spotify. Väljer man fel receiver kan detta bidra till att ljudet låter platt, eller att de nya fina högtalarna inte når ut till sina fina potential som när man hörde

Bild Bäst i test - Högtalare

 Bäst i test - Högtalare

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för Högtalare

Bild Bäst i test - Högtalarpaket

 Bäst i test - Högtalarpaket

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för Högtalarpaket

Bild Bäst i test - Projektorer

 Bäst i test - Projektorer

En projektor i biorum eller vardagsrum är en dröm för många av oss på Hembiobutiken och våra kunder. Att få samma upplevelse som på en biograf fast i ens egna hemmiljö med familjen och vänner är ren njutning och vägen dit går genom en projektor. En riktigt stor bild är svårt att få med en TV, börjar man närma sig 100-1

Bild Bäst i test - Hörlurar

 Bäst i test - Hörlurar

Ett första steg när det gäller hörlurar är storlek och design. Produkten i sig är relativt okomplicerad då de bara kopplas in i ett hörlursuttag, eller paras ihop trådlöst via Bluetooth. Inear-lurar är vanligast då det oftast skickas med till de flesta smartphones och tar lite plats när man vill lyssna på musik eller a

Bild Bluetooth-högtalare som är bäst i test

 Bluetooth-högtalare som är bäst i test

Bluetooth-högtalare är otroligt populära just nu och vi presenterar därför de bluetooth-högtalare som har fått bäst i test som utmärkelse på sidan nedan. Behöver du hjälp med att välja bluetooth-högtalare så kan du alltid kontakta oss. Fler bluetooth-högtalare hittar du under kategorin Portabla ljudsystem.

Bild Bäst i test - Popcornmaskin

 Bäst i test - Popcornmaskin

Popcornmaskiner förhöjer biokänslan i hemmet, vi har ett brett utbud av både stora och små maskiner med bra kvalitet trots rimliga priser. Ett par av maskinerna har testats under året och nedan följer utmärkelserna.

Bild Bäst i test - Skivspelare / vinyl

 Bäst i test - Skivspelare / vinyl

Här har vi samlat bäst i testutmärkelser på produkter i vår vinylkategori. Allt från skivspelare / vinylspelare till RIAA-steg.

Bild Bäst i test - Soundbars

 Bäst i test - Soundbars

Här har vi samlat professionella tester av Soundbars. Modeller med bäst i test utmärkelse samt modeller som våra egna kunder satt sitt betyg på.

Bild Bäst i test - Subwoofer

 Bäst i test - Subwoofer

Här har vi samlat professionella tester av Subwoofers, allt från små och kompakta subwoofers till stora bashögtalare. Sammantaget visar vi här världens bästa subwoofers som du naturligtvis kan handla i vårt breda sortiment.

Bild Bäst i test - TV-apparater

 Bäst i test - TV-apparater

Här har vi samlat TV-apparater som fått bäst i test av professionella källor. Allt från TV-apparater med Ultra HD och 4K samt 3D till enklare modeller. Storlekar från 49 tum, 55 tum, 60 tum, 65 tum, 75 tum och uppåt.