Din kundvagn är tom

Tester

Välkommen till Hembiobutikens testsida. Här listar vi alla aktuella tester just nu.

 Bluetooth-högtalare som är bäst i test

Bluetooth-högtalare är otroligt populära just nu och vi presenterar därför de bluetooth-högtalare som har fått bäst i test som utmärkelse på sidan nedan. Behöver du hjälp med att välja bluetooth-högtalare så kan du alltid kontakta oss. Fler bluetooth-högtalare hittar du under kategorin Portabla ljudsystem.


 Bäst i test - Bluray, CD, Mediaspelare, nätverksspelare

Här har vi samlat professionella tester för bluray-spelare, CD-spelare, Mediaspelare, nätverksspelare, avancerade DACar mm.


 Bäst i test - Hembioreceiver, 2-kanalsförstärkare mm

Här har vi samlat bäst i test produkter från vår kategori av förstärkare, här hittar du hembioreceivers, slutsteg, förstärkare för 2 eller flera kanaler, DAC mm.


 Bäst i test - Högtalare

Här har vi samlat alla produkter i kategorin högtalare och rankar dem efter de som fått bäst i test av professionella källor. Allt från aktiva högtalare till golvhögtalare och bokhyllehögtalare.


 Bäst i test - Högtalarpaket

Här hittar du professionella tester och kundomdömen för kompletta högtalarpaket. Högtalarpaketen kan vara för Hifi eller Hembio.


 Bäst i test - Hörlurar

Hos oss på Hembiobutiken hittar du hörlurar för att täcka just ditt behov. Allt från enklare och billiga hörlurar, till ett brett urval av olika kategorier med allt från slutna mobillurar, öppna Hifi-lurar eller trådlösa hörlurar med Bluetooth.


 Bäst i test - projektor

Här har vi samlat bäst i test produkter inom vår kategori med projektorer. Projektorerna är i alla prisklasser och är riktade för videomaterial, dvs kallas bl.a. filmprojektorer, hembioprojektor, hemmabio projektor.


 Bäst i test - Skivspelare / vinyl

Här har vi samlat bäst i testutmärkelser på produkter i vår vinylkategori. Allt från skivspelare / vinylspelare till RIAA-steg.


 Bäst i test - Soundbars

Här har vi samlat professionella tester av Soundbars. Modeller med bäst i test utmärkelse samt modeller som våra egna kunder satt sitt betyg på.


 Bäst i test - Subwoofer

Här har vi samlat professionella tester av Subwoofers, allt från små och kompakta subwoofers till stora bashögtalare.


 Bäst i test - TV-apparater

Här har vi samlat TV-apparater som fått bäst i test av professionella källor. Allt från TV-apparater med Ultra HD och 4K samt 3D till enklare modeller. Storlekar från 49 tum, 55 tum, 60 tum, 65 tum, 75 tum och uppåt.