Medarbetare

Det är vi som jobbar på Hembiobutiken

 

Mattias B - VD

Mattias grundade Hembiobutiken tillsammans med Perra med visionen om en butik inriktad enbart på bio i hemmet där utvalda bra produkter skulle säljas till kunder över hela Sverige. Intresset för ljud fanns sedan barnsben vilket övergick i hembio under 90-talet. Med bakgrund från tidigare e-handelssatsningar togs steget att starta Hembiobutiken.se under avslutandet av civilingenjörsstudier under 2001 och sedan dess har Hembiobutiken och hembiointresset tagit upp mer än dygnets 24 timmar.

Det dagliga arbetet består i allt som hör företagsdrift till men mycket av tiden ägnas till att hitta rätt produkter att erbjuda våra kunder till ett riktigt bra pris.

 

 

 

Hans L - Inköp

Hasse startade i branschen 1987 som säljare på Ljudcenter i Halmstad och tog efter ett par år över rollen som butikschef för Ljudcenter i Falkenberg och var kvar där till 2002.

Efter det började Hasse på Fyndbörsen som inköpsansvarig och jobbade där fram till januari 2011.

Utöver arbetet på Hembiobutiken så tränar han travhästar eller sig själv med löpning och styrketräning.

 

 

 

Jonny Ö - Frölunda

Jonny arbetar i Frölundabutiken och är ansvarig för serviceärenden. Utöver ärendehantering blir det mycket kundkontakt via telefon, mail och i butiken.

Förutom hembio och hifi är mountainbike ett av intressena och för att koppla av blir det gärna en tur i Änggårdsbergen i Mölndal.

 

 

 

Per S - Frölunda

Per är killen du pratar med i telefon, ser i butik eller skriver mejl med. Tack vare en bakgrund i media på gymnasiet finns också ett stort intresse för text och bild, så därför skriver han också texter på produktsidor och överser särskilda grafiska moment på hemsidan. På fritiden spelas det mycket musik, både live och i högtalarna hemma. Om han själv får välja vilka högtalare så blir det förmodligen Triangle Signature Delta.

 

 

 

Chris V - Sundbyberg

Sedan tidig ålder precis som sin far har Chris haft ett stort intresse för Hi-Fi och musik. Resan började som många andra audiofiler, stora 15 tums högtalare som klämdes in i ett allt för litet rum är ett typexempel. Resten är historia! Att vara audiofil är en sjukdom säger han själv med glimten i ögat.

Han har tidigare jobbat på Hi-Fi Klubben för att sedan gå vidare till Media Markt 2008. Genom sina år i branschen har han fått mycket kunskap inom ljud och bild med inriktning på 2-kanal men även hembio.

Chris jobbar främst i butiken med försäljning/rådgivning samt mail/telefon och känns lätt igen i och med den gråa frisyren.

På fritiden spenderar han mycket tid framför sin anläggning med både film/musik samt Tv-spel. Men läser också dagligen det mesta inom ljud/bild såväl gammalt som nytt. Vid finare tillfällen går han även till Kungliga Operan med sin far.

 

 

 

Jens J - Frölunda

Jens har sedan tidigt haft ett stort intresse av teknik och fastnade snabbt för datorer. Intresset fortsatte ända fram till gymnasiet då han valde att plugga IT och el. Efter det så var det nog med studier och han ville ut i jobbvärlden, så nu hittar ni honom på lagret där han jobbar med transport och logistik.

Fritiden spenderas med polare, TV-Spel, musiklyssnande och film/serier med tjejen. När han får chansen drar han gärna på resor med familj eller vänner. Stort intresse utav engelsk fotboll då han följer Europas bästa lag, Liverpool.

 

 

 

Perra S - IT-ansvarig

Perra grundade Hembiobutiken tillsammans med Mattias och jobbade tidigare som systemutvecklare på SEB med deras Internetkontor. Hembiointresset har funnits sedan mitten av 90-talet och Perra startade och drev sajten www.minhembio.com under flera år.

Det dagliga arbetet består framförallt av vidareutveckling av vår sajt, den ni ser nu, och de bakomliggande funktionerna för logistik, orderhantering, produktuppläggning mm. Hembiobutiken.se är designat och programmerat från grunden av oss själva vilket gör att vi hela tiden kan anpassa den efter era och våra egna önskemål.

 

 

 

Erik W - Frölunda

 

 

 

René B - Frölunda

René är vår verksamhetschef i Frölunda och har lång erfarenhet inom branschen.

Intresset för film, video och musik har alltid varit stort och när René fick chansen att börja jobba för Sony Broadcast & Professional i Amsterdam var det inte svårt att tacka ja. René jobbade bl.a. som Key Account Manager där han jobbade mest med försäljning/marknadsföring (B2B) mot stora kunder inom den professionella Film & Video branschen.

2001 blev det en stor förändring där René tillsammans med sin familj bestämde sig för flytta till Sverige för att börja ett nytt liv och återvända till frugans hemland. Efter en omväxlande period med några sabbatsår, mycket pluggande, tid med familjen och en del olika jobb fick René i 2006 chansen att återvända till hemelektronikbranschen. Han har varit med i uppstarten av Media Markt i Sverige i 2006, där han bl. a. jobbade med försäljning, inköp, expansion och avdelningsansvar.

Det dagliga arbetet består av att driva och utveckla verksamheten i Frölunda med huvudfokus på att utveckla butiken och dess medarbetare.

På fritiden ägnar sig René åt familjen, resa, träning, att vara coach/fotbollstränare och sällskap i goda vänners lag

 

 

 

Patrik B - Frölunda

Patrik jobbar i Frölunda som säljare och påbörjade sin karriär hos Hembiobutiken i januari 2012.

Patrik har jobbat tidigare på Media Markts Hifi-avdelning i Högsbo sen 2006, och har jobbat mycket med försäljning till kunder, lokal marknadsföring, inköp och expansion av nya varuhus i Sverige.

Idag jobbar han i butiken i Frölunda där de vardagliga arbetssysslorna består av försäljning/rådgivning till kunder, exponering och skyltning av butiken samt hjälpa till med produktupplägg på hemsidan.

Förutom de självklara intressena hemelektronik, film och spel har Patrik även ett stort och brett musikintresse. Trots dagens möjligheter med streaming och mp3-filer så blir det fortfarande ett stort antal CD - och vinylskivor per år hos den lokala favoriten Bengans.

Utöver detta finns en stor passion för engelsk fotboll och norra Londons stolthet Arsenal. Minst en match per år brukar det bli i den engelska huvudstaden

 

 

 

Kristofer L - Frölunda

 

 

 

Gustav Schlyter - Sundbyberg

 

 

 

Harald B - Frölunda

Sedan barnsben har Harald haft ett stort intresse för teknik och började i unga år bygga om datorerna i hemmet. Sedan dess har han jobbat som säljare inom elektronikbranschen i alla led, från butik till distributör och hos tillverkare. De sista åren har han pluggat journalistik och kommer utöver försäljning också arbeta med kommunikation via forum, facebook, twitter och bloggar.

På fritiden handlar det mycket om att finjustera och uppgradera de digitala produkterna i hemmet och lyssna på musik på sina Chrono-högtalare. Utöver intresset för hemelektronik njuter han av en god löptur i sin skog, delsjöskogen, och det mesta som har med havet att göra - men framförallt dykning. När fotot togs hade han tyvärr en svårt dålig hårdag.

 

 

 

Picko M - Sundbyberg

Picko har sedan barnsben haft ett stort intresse för teknik, ljudintresset började genom högljudd bilstereo för att sedan övergå i HiFi och hemmabio. Han började jobba med hemelektronik 2006 på Media Markt för att senare övergå till fackhandeln 2013. Picko jobbar främst i butiken och är killen att prata med om du är på jakt efter ett par schysta hörlurar.

Han har även under åren i branschen samlat på sig mycket kunskap kring multiroom system, hifi och snygga hemmabiosystem.
På fritiden blir det en hel del filmer som oftast slutar med att han hittar någon justering att göra i sitt eget system. När han inte sysslar med teknik putsar han gärna på bilen, tar en härlig löprunda i skogen med hunden och umgänge med nära och kära. Utöver detta har Picko enligt sin flickvän ett par barnsliga intressen som fotboll och en del Tv-spel. Vi kan tillägga att han inte håller med om att detta är barnsligt.

 

 

 

Jonnis D - Sundbyberg

 

 

 

Alexander H - Sundbyberg

Alexander kommer från början från musikaffärsvärlden men har sedan ett par år tillbaka arbetat med hembio och hifi. Kärleken till musiken födde i sin tur kärleken till ljudet och teknikintresset.

Alexander spelar även som trubadur och har ett spirande musikintresse som täcker allt från obskyra Bob Dylan-bootlegs till exklusiva högtalarkablar.

Uppväxt ute på Ekerö utanför Stockholm var det sällan några problem att putta upp volymen på stereo ett extra snäpp eller att dra ett elgitarrsolo mitt i natten. Matlagning är också ett stort intresse som alltid ackompanjeras av omsorgsfullt utvald musik.

 

 

 

Johannes J - Frölunda

Johannes har ett stort intresse för ljud, media och heminredning. Idag jobbar han med butiksutveckling, multirum, lager och webbförsäljning.

Johannes har sedan han började på Hembiobutiken velat skapa en starkare hemmakänsla i butiken för att komma ifrån stormarknadskänslan och skapa en bra och avslappnad atmosfär.

Johannes startade sin bana inom försäljning på Onoff 2004 och har sedan dess arbetat både på Mediamarkt Hifi och som villafastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Fokus ligger på nöjda kunder.