Medarbetare

Det är vi som jobbar på Hembiobutiken

 

Erik W - Frölunda

Erik har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom hemelektronikbranschen.

Intresset för film och musik startade redan som ung tonåring och efter avslutade studier fick han chansen att börja jobba i branschen. Karriären startade på Expert, sedan vidare till anrika Tele-Hå och nu senast Ljudkällarn där Erik jobbat med custom install, både för privat- och professionellt bruk, HiFi med betoning på modern HiFi med olika streaming- och multiroomlösningar samt varit ansvarig för hemsida och sociala medier.

Fritiden spenderas mycket med familjen och filmtittande och musiklyssnande blir det när tillfälle ges (av naturliga skäl). Har en förhoppning att kunna plocka fram golfsetet igen efter några års dvala. Erik kan dessutom titulera sig som en ölnörd av rang. När han blir stor ska han ha ett likadant biorum som vi har på Hembiobutiken ;-)

 

 

 

Johannes J - Frölunda

Johannes har ett stort intresse för ljud, media och heminredning. Idag jobbar han med butiksutveckling, multirum, lager och webbförsäljning.

Johannes har sedan han började på Hembiobutiken velat skapa en starkare hemmakänsla i butiken för att komma ifrån stormarknadskänslan och skapa en bra och avslappnad atmosfär.

Johannes startade sin bana inom försäljning på Onoff 2004 och har sedan dess arbetat både på Mediamarkt Hifi och som villafastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Fokus ligger på nöjda kunder.

 

 

 

Mattias B - VD

Mattias grundade Hembiobutiken tillsammans med Perra med visionen om en butik inriktad enbart på bio i hemmet där utvalda bra produkter skulle säljas till kunder över hela Sverige. Intresset för ljud fanns sedan barnsben vilket övergick i hembio under 90-talet. Med bakgrund från tidigare e-handelssatsningar togs steget att starta Hembiobutiken.se under avslutandet av civilingenjörsstudier under 2001 och sedan dess har Hembiobutiken och hembiointresset tagit upp mer än dygnets 24 timmar.

Det dagliga arbetet består i allt som hör företagsdrift till men mycket av tiden ägnas till att hitta rätt produkter att erbjuda våra kunder till ett riktigt bra pris.

 

 

 

Gustav S - Sundbyberg

Gustav är säljare/rådgivare i vår butik i Sundbyberg och har även hand om större projekt och helhetslösningar med allt från att bygga biorum till styrsystem men hjälper även till med tyngre HiFi-produkter.

Gustav har sedan barnsben haft stort intresse av ljud och bild och det började i barndomshemmet med Marantz SR4000 och Sonab oa-14. Det övergick senare till den första egna anläggning med Infinity Alfa 5.1 och Harman kardon AVR7500 och på den vägen har det fortsatt till allt mer avancerade anläggningar.

Intresset växte där projektorer blev mer och mer framhävande. Gustav har idag stora kunskaper om projektorer och dukar samt hur dessa fungerar bäst ihop.

Gustav har flera licenser som DIrac Live, Control 4, Arcam, Trinnov m.fl.

 

 

 

René B - Verksamhetsansvarig

René är vår verksamhetschef som har lång erfarenhet inom branschen.

Intresset för film, video och musik har alltid varit stort och när René fick chansen att börja jobba för Sony Broadcast & Professional i Amsterdam var det inte svårt att tacka ja. René jobbade bl.a. som Key Account Manager där han jobbade mest med försäljning/marknadsföring (B2B) mot stora kunder inom den professionella Film & Video branschen.

2001 blev det en stor förändring där René tillsammans med sin familj bestämde sig för flytta till Sverige för att börja ett nytt liv. Efter en omväxlande period med några år av mycket pluggande, tid med familjen och en del olika jobb blev det en nystart i 2006 i elektronikbranschen. René har varit med i uppstarten av Media Markt i Sverige i 2006, där han bl. a. jobbade med försäljning, inköp, expansion och avdelningsansvar.

Sedan 2011 är René del av Hembiobutiken och en stor del av det dagliga arbetet består av att driva och utveckla verksamheten med huvudfokus på att utveckla butikerna och dess medarbetare.

På fritiden ägnar sig René åt familjen, resa, träning, njuta av bra musik och film/serier och sällskap i goda vänners lag.

 

 

 

Erik L - Sundbyberg

 

 

 

Jonny Ö - Frölunda

Jonny jobbar såväl med e-handel som säljare/rådgivare i Frölundabutiken.

Förutom hembio och hifi är mountainbike ett av intressena och för att koppla av blir det gärna en tur i Änggårdsbergen i Mölndal.

 

 

 

Hans L - Inköp

Hasse startade i branschen 1987 som säljare på Ljudcenter i Halmstad och tog efter ett par år över rollen som butikschef för Ljudcenter i Falkenberg och var kvar där till 2002.

Efter det började Hasse på Fyndbörsen som inköpsansvarig och jobbade där fram till januari 2011.

Utöver arbetet på Hembiobutiken så tränar han travhästar eller sig själv med löpning och styrketräning.

 

 

 

Marcus S - Sundbyberg

 

 

 

Perra S - IT-ansvarig

Perra grundade Hembiobutiken tillsammans med Mattias och jobbade tidigare som systemutvecklare på SEB med deras Internetkontor. Hembiointresset har funnits sedan mitten av 90-talet och Perra startade och drev sajten www.minhembio.com under flera år.

Det dagliga arbetet består framförallt av vidareutveckling av vår sajt, den ni ser nu, och de bakomliggande funktionerna för logistik, orderhantering, produktuppläggning mm. Hembiobutiken.se är designat och programmerat från grunden av oss själva vilket gör att vi hela tiden kan anpassa den efter era och våra egna önskemål.

 

 

 

Sasha M - Marknadsföring

En gammal sanning säger att ett företag behöver många olika kompetenser om man säljer till många olika sorters människor.

Det är här Sashas roll och kunskap kommer in när det kommer till marknadsföring. Med många års erfarenhet inom marknadsföring och ett förflutet från spa- och hotellvärlden ser han det som sin fördel att jobba med Hembiobutikens marknadsfrågor.

Sasha älskar löpning och snittar ca 50km löpning per vecka. Förutom att springa och träna är han mycket upptagen med att ta hand om sin familj och döttrar.

På helgerna och övrig tid finns han alltid i sitt sommarhus och jobbar med huset och trädgården. Sasha gör allt vad han kan för att fler ska lära sig om hur man tar hand om sin trädgård, allt från att plantera ett nytt äppleträd, så en ny gräsmatta till att plantera en blomsteräng.

För Hembiobutikens marknadsfrågor kan du mejla Sasha, med glädje svarar han också på frågor som berör trädgården!