Medarbetare

Det är vi som jobbar på Hembiobutiken

 

Marcus S - Sundbyberg

 

 

 

René B - Verksamhetsansvarig

René är vår verksamhetschef som har lång erfarenhet inom branschen.

Intresset för film, video och musik har alltid varit stort och när René fick chansen att börja jobba för Sony Broadcast & Professional i Amsterdam var det inte svårt att tacka ja. René jobbade bl.a. som Key Account Manager där han jobbade mest med försäljning/marknadsföring (B2B) mot stora kunder inom den professionella Film & Video branschen.

2001 blev det en stor förändring där René tillsammans med sin familj bestämde sig för flytta till Sverige för att börja ett nytt liv. Efter en omväxlande period med några år av mycket pluggande, tid med familjen och en del olika jobb blev det en nystart i 2006 i elektronikbranschen. René har varit med i uppstarten av Media Markt i Sverige i 2006, där han bl. a. jobbade med försäljning, inköp, expansion och avdelningsansvar.

Sedan 2011 är René del av Hembiobutiken och en stor del av det dagliga arbetet består av att driva och utveckla verksamheten med huvudfokus på att utveckla butikerna och dess medarbetare.

På fritiden ägnar sig René åt familjen, resa, träning, njuta av bra musik och film/serier och sällskap i goda vänners lag.

 

 

 

Hans L - Inköp

Hasse startade i branschen 1987 som säljare på Ljudcenter i Halmstad och tog efter ett par år över rollen som butikschef för Ljudcenter i Falkenberg och var kvar där till 2002.

Efter det började Hasse på Fyndbörsen som inköpsansvarig och jobbade där fram till januari 2011.

Utöver arbetet på Hembiobutiken så tränar han travhästar eller sig själv med löpning och styrketräning.

 

 

 

Erik L - Sundbyberg

Erik är säljare/rådgivare i vår butik i Sundbyberg som har en bakgrund som ledare inom restaurang- och försäljningsbranschen. Hans främsta målsättning är att se till att våra kunder är nöjda genom att leverera det lilla extra. En av Eriks stora passioner är hembio, han gillar fantastiska bild- och ljudupplevelser och experimenterar gärna med olika bild- och ljudsystem Han är engagerad och uppmärksam när det kommer till att hjälpa kunder och har omfattande kunskap om olika hembiosystem och tillbehör. Erik är skicklig på att installera och konfigurera system och tar sig an utmaningar med en problemlösningsinriktad attityd. Han är alltid redo att dela med sig av sin kunskap och hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för sina behov.

 

 

 

Erik L - Sundbyberg

Erik är säljare/rådgivare i vår butik i Sundbyberg som har en bakgrund som ledare inom restaurang- och försäljningsbranschen.
Hans främsta målsättning är att se till att våra kunder är nöjda genom att leverera det lilla extra.

En av Eriks stora passioner är hembio, han gillar fantastiska bild- och ljudupplevelser och experimenterar gärna med olika bild- och ljudsystem.

Han är engagerad och uppmärksam när det kommer till att hjälpa kunder och har omfattande kunskap om olika hembiosystem och tillbehör. Erik är skicklig på att installera och konfigurera system och tar sig an utmaningar med en problemlösningsinriktad attityd.
Han är alltid redo att dela med sig av sin kunskap och hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för sina behov.

 

 

 

Jonny Ö - Frölunda

Jonny ser till så att e-handelavdelningen flyter på som det skall. Det innebär orderhantering, rådgivning, kundförfrågningar, leverantörskontakter och planera biorum. Emellanåt blir det också något demo för kunder i Frölundabutiken.

Hembio och HIFI blir det såklart även hemma en hel del. Fördelningen är ganska jämn när det gäller musik/film. Likt många kunder kommer en vinylspelare att införskaffas inom kort för att återuppleva gamla klassiker.

Förutom hembio är mountainbike ett av intressena och för att koppla av blir det gärna en tur i Änggårdsbergen i Mölndal. Sedan 2022 har det även blivit väldigt mycket crosscage (stationsbaserad gruppträning)

 

 

 

Sasha M - Marknadsföring

En gammal sanning säger att ett företag behöver många olika kompetenser om man säljer till många olika sorters människor.

Det är här Sashas roll och kunskap kommer in när det kommer till marknadsföring. Med många års erfarenhet inom marknadsföring och ett förflutet från spa- och hotellvärlden ser han det som sin fördel att jobba med Hembiobutikens marknadsfrågor.

Sasha älskar träning och löpning samy snittar ca 50km löpning per vecka. Förutom träning är han upptagen med att ta hand om sin familj.

Har du frågor om berör marknadsföringen kan du maila Sasha.

 

 

 

Christian M - Frölunda

Christian jobbar med servicekoordinering och support/returer och har kontakt med de verkstäder som tillverkarna hänvisar till, om något inte fungerar som det skall.

Intresset för musik- och filmupplevelser har funnits hela livet och den första hembioreceivern köptes i slutet av 90-talet.
Utöver musik och film så ägnas fritiden gärna åt resor, god mat och dryck samt bilar och i synnerhet SAAB:ar.

 

 

 

Elias J - Sundbyberg

 

 

 

Erik W - Frölunda

Erik har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom hemelektronikbranschen.

Intresset för film och musik startade redan som ung tonåring och efter avslutade studier fick han chansen att börja jobba i branschen. Karriären startade på Expert, sedan vidare till anrika Tele-Hå och nu senast Ljudkällarn där Erik jobbat med custom install, både för privat- och professionellt bruk, HiFi med betoning på modern HiFi med olika streaming- och multiroomlösningar samt varit ansvarig för hemsida och sociala medier.

Fritiden spenderas mycket med familjen och filmtittande och musiklyssnande blir det när tillfälle ges (av naturliga skäl). Har en förhoppning att kunna plocka fram golfsetet igen efter några års dvala. Erik kan dessutom titulera sig som en ölnörd av rang. När han blir stor ska han ha ett likadant biorum som vi har på Hembiobutiken ;-)

 

 

 

Perra S - IT-ansvarig

Perra grundade Hembiobutiken tillsammans med Mattias och jobbade tidigare som systemutvecklare på SEB med deras Internetkontor. Hembiointresset har funnits sedan mitten av 90-talet och Perra startade och drev sajten www.minhembio.com under flera år.

Det dagliga arbetet består framförallt av vidareutveckling av vår sajt, den ni ser nu, och de bakomliggande funktionerna för logistik, orderhantering, produktuppläggning mm. Hembiobutiken.se är designat och programmerat från grunden av oss själva vilket gör att vi hela tiden kan anpassa den efter era och våra egna önskemål.

 

 

 

Emil K - Frölunda

Intresset för ljud och bild började tidigt när Emil var 13 år och fick sina första högtalare av sin far. Senare vid 17 års ålder byggde han om källaren hemma till sitt egna hembiorum med 5.1 ljud och projektor med 104 tums duk.

Emil är säljare/ rådgivare i våran Frölundabutik och brinner för bra upplevelser med film och musik.

Fritiden spenderas antingen på gymmet, i köket eller där det finns bra ljud. Han lever helt enkelt för allt som livet har att uppleva!

 

 

 

Johannes J - Frölunda

Johannes har ett stort intresse för ljud, media och heminredning. Idag jobbar han med butiksutveckling, multirum, lager och webbförsäljning.

Johannes har sedan han började på Hembiobutiken velat skapa en starkare hemmakänsla i butiken för att komma ifrån stormarknadskänslan och skapa en bra och avslappnad atmosfär.

Johannes startade sin bana inom försäljning på Onoff 2004 och har sedan dess arbetat både på Mediamarkt Hifi och som villafastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Fokus ligger på nöjda kunder.

 

 

 

Mattias B - VD

Mattias grundade Hembiobutiken tillsammans med Perra med visionen om en butik inriktad enbart på bio i hemmet där utvalda bra produkter skulle säljas till kunder över hela Sverige. Intresset för ljud fanns sedan barnsben vilket övergick i hembio under 90-talet. Med bakgrund från tidigare e-handelssatsningar togs steget att starta Hembiobutiken.se under avslutandet av civilingenjörsstudier under 2001 och sedan dess har Hembiobutiken och hembiointresset tagit upp mer än dygnets 24 timmar.

Det dagliga arbetet består i allt som hör företagsdrift till men mycket av tiden ägnas till att hitta rätt produkter att erbjuda våra kunder till ett riktigt bra pris.