Din kundvagn är tom

Bäst i test - Popcornmaskin

bild till bäst i test - popcornmaskinLäs mer om våra popcornmaskiner

 

Test av popcornmaskiner från professionella källor

Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av popcornmaskiner som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Som alltid kan du kontakta oss för rådgivning inför ditt köp.

 

Utmärkelse Bästa Popcornmaskin 2018

Bästa Popcornmaskin 2018  -  2018/8

Vi har valt att kora Little Bambino till bästa popcornmaskin tack vare den snygga retrodesignen, användarvänligheten och framförallt förmågan att poppa popcorn som blir minst lika goda som på biografen. Dessutom behöver den inte, till skillnad från de flesta andra popcornmaskiner, vila mellan varven, vilket gör att du kan gå loss och poppa hur mycket popcorn du än behagar. Den tar dessutom inte sä [...]

Läs hela testet hos smarto »

 

 

Utmärkelse Bästa Popcornmaskin 2018

Bästa Popcornmaskin 2018  -  2018/8

Med sin enkla och stilrena design kan den utan svårighet få en plats i köket eller får en hedersplats i ditt biorum. Den tar filmkvällarna till en ny nivå och imponerar på vänner och familj med obegränsade mängder av biopopcorn.

Läs hela testet hos smarto »

 

 

 

Popcornmaskiner våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av popcornmaskiner för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin popcornmaskiner.