Din kundvagn är tom

Hembiobutikens nyheter

Välkommen till vår avdelning för nyheter där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!

Uppgraderingen av iFi Audios ZEN-familj fortsätter och nu har turen kommit till hörlursförstärkaren ZEN CAN 3 och den kombinerade Bluetooth-mottagaren/sändaren ZEN Blue 3.
JBL är ett företag som de flesta känner igen och grundades redan 1946. De har en enorm produktportfölj beståendes av produkter för såväl konsumentmarknaden som den professionella. Nu lanserar de en helt nya serie av välljudande hembioförstärkare med modern design, kraftfull förstärkning, de senaste bild- ljudformaten samt ett omfattande streamingstöd för musik.
Senast ändrad: 2024-06-07

Focal utökar sitt sortiment av välljudande och snyggt designade hörlurar. De har tidigare skämt oss bort med de fina lurarna Utopia, Stellia, Clear MG, Celestee samt de trådlösa Bathys. De nya trådbundna lurarna Hadenys och Azurys hamnar i ett något lägre prisläge men levererar samma fina byggkonstruktion och ljudkvalitet som sina dyrare syskon.