Din kundvagn är tom

Hembiobutikens nyheter

Välkommen till vår avdelning för nyheter där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!

Senast ändrad: 2023-05-26

Pro-Ject Audio, som är en av världens största producenter av skivspelare, har genom åren släppt flera specialversioner som en hyllning till kända band och artister. Vid årets High-End mässa i Munchen så drog de av täcket på spelaren Dark Side Of The Moon. Ni som kan er musikhistoria vet att detta även är namnet på inte helt okända Pink Floyds mest sålda album.
Senast ändrad: 2023-05-24

Tillverkaren Rega såg dagens ljus redan 1973 och i år fyller de gubbe, alltså 50 år! Detta firas genom att lansera skivspelaren Rega Planar 3 50th Anniversary Editon, en limiterad och förbättrad version av den vanliga Planar 3.
Senast ändrad: 2023-05-22

2022 lanserade Yamaha sin fina R-N2000A, en stereoförstärkare som ärvde mycket av teknologin från deras flaggskeppsförstärkare i AS-serien och lade till ett omfattande streamingstöd såväl som digitala ingångar för en större flexibilitet, utan att kompromissa med ljudkvalitén. Nu har turen kommit till de lite mindre modellerna R-N1000A och R-N800A.