Din kundvagn är tom

Hembiobutikens Blogg

Välkommen till vår blogg där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!

Tidningen Hemmabio har gjort ett stort subwoofertest och ger både SB-3000 och PB-3000 fina vitsord och utmärkelser.
2019-05-08

Under maj månad håller vi två spännande event i våra butiker i Stockholm och Göteborg. BenQs nya W2700 och W5700 projektorer introduceras och vi får även äran att introducera Concept 300 från Q Acoustics. Missa inte detta!
Årets e-handlare har utvecklats till en noggrann urvalsprocess där allt från kundomdömen till Mystery Shopping vägs in och där man tittar på hela köpprocessen inklusive retur och återköp.

För 2019 års upplaga kan vi nu stolt meddela att vi utsetts till vinnare inom vår kategori, Ljud och Bild-produkter, dessutom för 10e-gången! Ett kvitto på den service, engagemang och kunskap kring produkterna vi levererar varje dag. Detta är något vi tycker är extra kul och verkligen vill fira! Till och med den 14e april gäller rabattkoden Pricerunner10 som ger 10% rabatt på en vara per person från hela vårt sortiment (gäller ej varor med medlemspriser).