Din kundvagn är tom

Hembiobutikens Blogg

Välkommen till vår blogg där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!

Årets e-handlare har utvecklats till en noggrann urvalsprocess där allt från kundomdömen till Mystery Shopping vägs in och där man tittar på hela köpprocessen inklusive retur och återköp.

För 2019 års upplaga kan vi nu stolt meddela att vi utsetts till vinnare inom vår kategori, Ljud och Bild-produkter, dessutom för 10e-gången! Ett kvitto på den service, engagemang och kunskap kring produkterna vi levererar varje dag. Detta är något vi tycker är extra kul och verkligen vill fira! Till och med den 14e april gäller rabattkoden Pricerunner10 som ger 10% rabatt på en vara per person från hela vårt sortiment (gäller ej varor med medlemspriser).
Tisdag 19/3 hade vi JVCs senaste 8K E-shift projektor DLA-NX9 på besök hos oss i Frölundabutiken. Den första publika visningen av denna projektor blev en succé så vi tog en närmare titt och lät den även gå loss mot Sonys 4K laserprojektor VPL-VW760ES!
2019-03-11

Kanadensiska Anthem är helt klart en av våra favoriter när det kommer till riktigt bra bioljud. Modulärt uppbyggda receivers med deras effektiva ARC-kalibrering som verkligen optimerar ljudet i lyssningsrummet. STR-serien är däremot deras flaggskepp på stereosidan och har modern och elegant design med mycket hästkrafter under huven. Vi tar en närmare titt på försteget STR Preamplifier med det matchande STR Power Amplifier-slutsteget.