Din kundvagn är tom

Bluetooth-högtalare som är bäst i test

Bluetooth-högtalare är otroligt populära just nu och vi presenterar därför de bluetooth-högtalare som har fått bäst i test som utmärkelse på sidan nedan. Behöver du hjälp med att välja bluetooth-högtalare så kan du alltid kontakta oss. Fler bluetooth-högtalare hittar du under kategorin Portabla ljudsystem.

Läs mer om våra portabla ljudsystem

 

Test av portabla ljudsystem från professionella källor

Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av portabla ljudsystem som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Som alltid kan du kontakta oss för rådgivning inför ditt köp.

 

Utmärkelse Audio Pro Addon T10 Gen2 - Bäst i Test

Audio Pro Addon T10 Gen2 - Bäst i Test  -  2017/8

För Addon T10 Gen 2 har rejält med kraft som fyller ett helt rum med ännu renare och vackrare ljud. Och detta till synes utan ansträngning. Hatten av!

+Mycket rent och kraftfullt ljud. Elegant design i sobra färger. Enkel hantering. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Årets portabla högtalare

Årets portabla högtalare  -  2017/9

Here’s a seriously lively loudspeaker – its 20,000mAh battery is punchy enough to power a party for over 20 hours non-stop.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

Utmärkelse Radio för kräsna

Radio för kräsna  -  2016/8

Den tygöverdragna radion ställer definitivt upp i lyxklassen när det gäller utförande. Knappar, volymkontroll och byggkvalitet känns mer välgjort än vad det brukar vara i de flesta radioapparater. Med Bluetooth är R1 mk3 en utmärkt strömningshögtalare, för precis som med radiomottagaren – både FM och DAB – låter den lilla radion oförskämt bra. Ljudbilden är öppen och klar och det finns rikligt [...]

Stilren design och felfritt ljud från en av de mest välgjorda radioapparaterna vi har sett och hört. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Cabasse Stream 1

Cabasse Stream 1  -  2015/8

Den minsta multiroom-högtalaren från Cabasse är lika stor som konkurrenternas största. Och vi gillar den!

+ Kombinerar kraftfullt ljud med fin tonalitet, i en användarvänlig inpackning. Stöder högupplösta musikformat Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

 

Portabla ljudsystem våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av portabla ljudsystem för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin portabla ljudsystem.