Din kundvagn är tom

Bäst i test - TV-apparater

 

Test av tv-apparater från professionella källor

Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av tv-apparater som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Som alltid kan du kontakta oss för rådgivning inför ditt köp.

 

Utmärkelse Recension Sony KD-65XF9005

Recension Sony KD-65XF9005  -  2018/3

The Sony KD-65XF9005 goes well beyond what we expect of a mid-range TV and delivers a picture performance not significantly short of the very best flagship models of last year.

+ Fantastic detail in the brightest and darkest picture elements
+ Brilliantly bright and punchy
+ Stunning but natural colours
+ Loads of apps
+ Clear sound
Läs hela testet hos what hifi »

 

 

Utmärkelse LG OLED55B7V - Särskilt Rekommenderad

LG OLED55B7V - Särskilt Rekommenderad  -  2017/8

Det tar bara ett par sekunder att konstatera att LG OLED55B7V:s prestanda enkelt kan mäta sig med de bästa LCD-skärmarna där ute när det gäller svärta och kontrast.

+ Suverän kontrast och svärta, välfungerande smart-plattform och stöd för de viktigaste formaten innebär att LG OLED55B7V är en strålande allround-TV. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse LG OLED55B7V - Årets bästa TV

LG OLED55B7V - Årets bästa TV  -  2017/11

LG:s prisvärda OLED55B7V är ett av de bästa TV-köpen du kan göra just nu. Den är betydligt billigare än de mer exklusiva OLED-serierna från LG, och en stor del av prisskillnaden ligger i byggkvalitet och finish. B7-modellen har alla egenskaper vi förväntar oss av en bra OLED-TV: Svart blir äkta svart, i motsats till den lite blåaktiga återgivningen man ofta ser på LCD-skärmar. Med tvättäkta svarta [...]

Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Årets bästa TV - LG 55OLEDB7V

Årets bästa TV - LG 55OLEDB7V  -  2017/11

The most affordable LG OLED is also our pick of all the 2017 TVs we've reviewed - it delivers an incredible 4K HDR picture for the money. The B7 digs up loads of fine detail, while black levels are superb.

Läs hela testet hos what hifi »

 

Utmärkelse Recension LG OLED55B7V

Recension LG OLED55B7V  -  2017/6

The B7 (along with its twin, the C7) is the sweetest spot of LG’s 2017 OLEDs and a great premium choice

+ Awesome OLED picture
+ Natural presentation
+ Supports all HDR formats
+ Neat, unfussy design
+ Great for gaming

Läs hela testet hos what hifi »

 

 

Utmärkelse Sony KD-65A1 - Särskilt Rekommenderad

Sony KD-65A1 - Särskilt Rekommenderad  -  2017/6

Med tanke på Sonys långa meritlista med fina TV-apparater hade vi höga förväntningar på KD-65A1 och de blir i stort sett uppfyllda. Sony-skärmen utmärker sig med ovanligt snygg design, en nydanande högtalarkonstruktion och framför allt den råläckra bildkvalitet vi förknippar med OLED.

+ KD-65A1 har överlägsen kontrast, svärta och färgåtergivning i en läcker inpackning. Ljudet är också klart över genomsnittet. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Sony KD-65A1 - Årets bästa Highend-TV

Sony KD-65A1 - Årets bästa Highend-TV  -  2017/11

A1-serien är Sonys första riktiga OLED-storskärm för hemmabruk och en tvättäkta premium-TV med påkostat utförande och ljud. Sony-skärmen är tveklöst snygg att titta på, med en svagt tillbakalutad, staffli-liknande design. Rent utseendemässigt är det här definitivt en av årets läckraste TV-apparater.

Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Panasonic TX-65EZ950E - Särskilt Rekommenderad

Panasonic TX-65EZ950E - Särskilt Rekommenderad  -  2017/7

Panasonic visar ännu en gång att de har en betydligt mer kompromisslös inställning till bildkvalitet än de flesta andra tillverkare. 65EZ950 är en tvättäkta entusiast-TV med suverän bild!

+ Kombinerar alla de kända OLED-kvaliteterna med en färgåtergivning av yppersta klass. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

 

TV-apparater våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av tv-apparater för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin tv-apparater.