Din kundvagn är tom

Bäst i test - Hörlurar

Hos oss på Hembiobutiken hittar du hörlurar för att täcka just ditt behov. Allt från enklare och billiga hörlurar, till ett brett urval av olika kategorier med allt från slutna mobillurar, öppna Hifi-lurar eller trådlösa hörlurar med Bluetooth.

 

Test av hörlurar från professionella källor

Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av hörlurar som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Som alltid kan du kontakta oss för rådgivning inför ditt köp.

 

Utmärkelse Sony WH-1000XM2 - 2017 års bästa brusreducering

Sony WH-1000XM2 - 2017 års bästa brusreducering  -  2017/9

Precis som sin föregångare låter WH-1000XM2 fantastiskt. Nu har Sony forskat ännu mer om brusreducering och tar numera hänsyn till lufttrycket . Basen är bestämd och fyllig och ljudet är ett bra snäpp mer raffinerat än i Bose QC35. Särskilt i övertonområdet låter Sony betydligt mer finmaskigt. Ofta brukar man ha ett par brusreducerande hörlurar till resor och ett annat till seriöst musiklyssnande. [...]

Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Sony WH-1000XM2 - Särskilt rekommenderad

Sony WH-1000XM2 - Särskilt rekommenderad  -  2017/9

Sony WH-1000XM2 har gett oss marknadens bästa brusreducering och fixat ett par problem som föregångaren hade med att ljudet från fotstegen fortplantades sig in i öronen. Detta, samt ett ljud som är något av det bästa vi har hört från brusreducerande hörlurar – plus skön komfort och marknadens bästa batteritid – innebär att det bara är att ta av sig hatten för Sony och utnämna dem till den nya bru [...]

Ljudet är briljant, brusreduceringen är marknadens bästa och batteritiden likaså Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Supra Nitro-X - Bästa Köp

Supra Nitro-X - Bästa Köp  -  2017/8

Med två prisbelönta sladdförsedda proppar i bagaget var förväntningarna på Nitro-X höga. Och vi blev inte besvikna.

+ Praktisk röstguide. Snabbladdning. Bekväm passform. Mycket bra ljudkvalitet. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Chord Mojo - Särskilt Rekommenderad

Chord Mojo - Särskilt Rekommenderad  -  2017/4

Chord Mojo är en naturlig följeslagare till tungdrivna hörlurar. Den lyfter ljudet flera snäpp jämfört med mobiltelefon hörlursuttag, och den har tillräckligt med kraft för att vräka på om andan faller på.

+ Låter strålande, med fin kraft och upplösning och riktigt stor rymd runt instrumenten. Användarvänligheten är på topp. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Recension Chord Mojo

Recension Chord Mojo  -  2015/10

The Mojo delivers much of the sound of the £1400 Hugo at a fraction of the price

+ Informative, subtle and dynamic sound
+ Fine rhythmic drive
+ Solid build and good finish
+ Portable
Läs hela testet hos what hifi »

 

 

Utmärkelse Audio Technica ATH-DSR7BT - 2017 års bästa trådlösa hörlur

Audio Technica ATH-DSR7BT - 2017 års bästa trådlösa hörlur  -  2017/11

Audio-Technica gör en gång för alla upp med Bluetooths rykte som en praktisk men mindre hifi-duglig teknik. ATH-DSR7BT är verkligen en sällsynt fullträff för pengarna. Och när man dessutom får trådlös anslutning och en digital förstärkare med i priset, är det inget annat än imponerande.

Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Audio Technica ATH-DSR7BT - Särskilt Rekommenderad

Audio Technica ATH-DSR7BT - Särskilt Rekommenderad  -  2017/6

Audio-Technica gör en gång för alla upp med Bluetooths rykte som en praktisk men mindre hifi-duglig teknik. ATH-DSR7BT är verkligen en sällsynt fullträff för pengarna. Och när man dessutom får trådlös anslutning och en digital förstärkare med i priset, är det inget annat än imponerande.

Fantastiskt ren och öppet ljud för pengarna. Kan även användas som digitala hörlurar med USB-kabel. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Sennheiser HD660S - Särskilt Rekommenderad

Sennheiser HD660S - Särskilt Rekommenderad  -  2018/3

Sennheiser HD 660 S är en värdig efterträdare till legendariska HD 650

+ Silkeslent och raffinerat ljud som är rikt på detaljer och har vackert fokus på bland annat röster. Rent klangmässigt helt klart i referensklassen på den här prisnivån. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Focal Utopia - Särskilt Rekommenderad

Focal Utopia - Särskilt Rekommenderad  -  2017/2

Focals bästa och dyraste hörlurar heter Utopia. De både låter och kostar därefter. Varenda komponent och varenda skruv är noga genomtänkt, och ingenjörerna har inte tagit några genvägar för att lyckas åstadkomma det allra mest optimala ljudet. Resultatet är helt enkelt de bästa hörlurarna undertecknad har hört, och de förtjänar en lika jättebra förstärkare för att göra sitt yttersta.

De bästa hörlurarna vi har hört. Så upplösta, viktlösa och sammanhållna att det bara är löjligt att försöka beskriva hur de låter. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Focal Utopia - 2017 års highend-hörlur

Focal Utopia - 2017 års highend-hörlur  -  2017/11

När högtalartillverkaren Focal ska demonstrera sin expertis inom personligt ljud sparar de inte in på något. Utopia är ett precisionshantverk inifrån och ut. Allt låter så rent, dynamiskt och musikaliskt att gåshuden bara är tvungen att infinna sig. Och det är förmodligen det billigaste sättet du kan få det här ljudet. Vill du ha motsvarande ljud från ett par högtalare hamnar du enkelt på 300 000 [...]

Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Recension Chord Hugo 2

Recension Chord Hugo 2  -  2017/6

There isn’t another DAC around at anywhere near this sort of price able to communicate so torrentially, so unambiguously or so effortlessly. We like it a lot.

+ Well made and specified
+ Exotic multi-coloured control system
+ Prodigiously detailed, dynamic, open and coherent sound
Läs hela testet hos what hifi »

 

Utmärkelse Årets bästa DAC

Årets bästa DAC  -  2017/11

Not the most affordable DAC we've ever tested, but immensely capable. There isn’t another DAC around at this sort of price that is able to communicate so torrentially, so unambiguously or so effortlessly.

Läs hela testet hos what hifi »

 

 

Utmärkelse Årets bästa portabla DAC/hörlursförstärkare

Årets bästa portabla DAC/hörlursförstärkare  -  2017/9

High quality ESS DAC chips serve up a detailed and vivid sound, and its rugged aluminium casing is one of the most stylish around. For music on the move, it’s a terrific choice.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

 

Hörlurar våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av hörlurar för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin hörlurar.