Din kundvagn är tom

Test vid uppackning av Kooduu Synergy Pro

bild till Test vid uppackning av Kooduu Synergy Pro

Vi tar en titt på Kooduu Synergy Pro, en kul sommarkompanjon till altanen, stranden eller poolkanten. Det handlar alltså om en kombinerad Bluetooth-högtalare, stämningsbelysning och passiv vinkyl! Hur fränt?

Uppackning


Kooduu Synergy 50 Pro ligger väl förpackad i en snygg kartong, smart emballerad med "vingelskydd" och plastöverdrag. De medföljande tillbehören såsom USB-kabel, laddare och instruktioner ligger prydligt nedpackade i kylfacket tillsammans med benen och tillhörande skruvar för montering av dessa.


Kvalitetsintryck


Den första kontakten man har med Kooduu Synergy är via läderhandtaget som sitter fäst i "skålens" överkant. Dess gyllenbruna färg gör sig bra mot den borstade stålytan runt kylens mynning och matchar fint den vita högtalarkroppen. Handtaget känns och ser ut att vara av hög kvalitet, och gav inte minsta tecken på att ge vika ens med en maffigare vinflaska i isbadet.
Huvuddelen av högtalaren är tillverkad i bastant polyetenplast vilket ger ett slittåligt intryck, något jag var positivt överraskad av då bilderna kan få högtalaren att se lite ömtålig ut. De fyra benen ser ut att vara i metall, men är i själva verket också de gjorda av plast med en polerad metallfinish och gummifötter som greppar bra på de flesta ytor.

Vänster: Kooduu har faceoff med en Weber Original Kettle E-5730. Höger: Kooduu njuter av lite frisk havsluft.


Funktion, ljud och ljus


Att komma igång var inga större bekymmer, det var bara att hålla enhetens enda knapp intryckt tills ett glatt ljud talade om att den var redo att parkopplas till telefonen, vilket görs på vanligt manér men med tillägget av en fyrsiffrig kod som man hittar i början av produktmanualen. Därefter var det business as usual och Miguels Waves (feat. Kacey Musgraves) fick bli det första spåret för denna Synergy Pro att spela upp.

Som väntat var det inte det mest kraftfulla ljudet i världen, men låt oss vara ärliga - det här är ingen HiFi-högtalare utan en lättsam lifestyle-pryl som detta epitet till trots faktiskt levererar ett imponerande trevligt och på inga sätt undermåligt ljud för denna typ av produkt. Basen finns där utan att ljudbilden blir för grumlig och jag tycker att både mellanregister och diskant kommer fram bra både på lägre och högre volymnivåer.

Som belysning gör sig Kooduu bäst senare framåt kvällen när solen börjat skymma, vilket såklart är tanken - det är ingen spotlight utan menad som stämningsbelysning för uppesittarkvällar vid uteplatsen eller i växthuset. Ljuset är varmt och skapar faktiskt en otroligt mysig känsla där den står och spelar i sitt lilla hörn på altanen.

Kooduu after dark.


Att man utöver detta dessutom har möjlighet att fylla upp kylskålen med is och kyla ner sina väl valda drycker är bara grädde på moset och gör denna LED-högtalare till en perfekt sommarkompanjon till såväl balkongen, altanen, stugan eller picknicken. Med 8 watt lyckas högtalaren prestera väl över förväntan, och i kombination med de två andra huvudfunktionerna och framför allt som en snygg och praktisk inredningsdetalj är den för mig en given pryl att addera till arsenalen.



Skrivet av Albin 2021-06-21


Visad 1.398 gånger