Om Hembiobutiken

Här kan du läsa om varför vi driver Hembiobutiken och hur vi gör det.



Hembiobutiken har förmedlat bättre upplevelser av film och musik sedan 2001. Idag är vi Sveriges ledande aktör på hembio. Vår engagerade personal håller sig alltid påläst och uppdaterad kring den senaste och kommande tekniken. Vår erfarenhet borgar för att du hittar den absolut bästa lösningen efter dina förutsättningar, önskemål och plånbok. Besök gärna våra butiker/showroom i Stockholm och Göteborg och upplev olika system i naturlig miljö för att få en rättvis bild av hur det kommer att fungera hemma hos dig.

Segment

Vi erbjuder allt ifrån en ny köksradio till en "custom install" av kompletta helhetslösningar med inbyggda kontrollpaneler, dedikerad biosalong och stora multi zone- anläggningar för såväl privatpersoner som företag.

Garantier

Vi tror på våra produkter. Därför säljer vi inget skräp. Därför vågar vi lämna minst tre års garanti på nästan hela vårt hembiosortiment. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Online

Med totalt 9 utmärkelser som "Årets e-handlare" sedan starten är det ingen som slår oss på fingrarna. Vi mycket stolta över vår pålitliga webbshop men ligger inte på latsidan för det. Vi fortsätter konstant att förbättra och utveckla vår webb för att maximera din upplevelse.