Din kundvagn är tom

Information för företagsköp

Hembiobutiken erbjuder flera möjligheter att handla hos oss för ditt företags räkning. Via vår vanliga onlinekassa kan du välja olika fakturerings och betalningsupplägg men vi har även fler möjligheter som du kan läsa om nedan.

Ändra till Företag i vår kassa

På vår hemsida kan du som Företagskund handla från hela vårt ordinarie sortiment. I kassan väljer du Ändra vid kunduppgifterna och får där skriva in organisationsnummer och företagsuppgifter.Leasing och Hyra

Vi erbjuder Leasing och hyresupplägg för hela vårt sortiment. Du kontaktar oss med ditt behov och vi tar gemensamt med vår partner Siemens Finans fram ett upplägg som passar era önskemål.

Fakturering och lösningar via Teknikpartner.se

Vårt systerföretag Teknikpartner.se erbjuder installationstjänster och produkter inom : Grön teknik (solceller, laddstolpar, batterilagring), ljud, bild och konferensrumslösningar för företag samt elektriker entreprenad/service-tjänster. Via Teknikpartner kan du som företagare även handla från hela Hembiobutikens produktutbud. Fakturering och leasingupplägg finns även via Teknikpartner. Kontakta oss med ditt behov så skapar vi en gemensam lösning för er.

Erbjudande och sortiment för företag

Hembiobutiken har ett brett sortiment av varor för företagare. De flesta av våra produkter i ordinarie sortiment fungerar naturligtvis även för företagsbehov. Vi har även ett otroligt brett projektsortiment, med allt från videokonferensutrustning, storbildslösningar och Public Audio system. Kontakta oss med ditt behov så återkommer vi med offert.

Konferensrumsbio

Speciellt värt att nämna är konceptet konferensrumsbio. När du vill erbjuda medarbetare ett oförglömligt möte, presentation eller att kunna slappna av med en bioupplevelse efter jobbet.

Kontaktformulär