Din kundvagn är tom

Bäst i test - Projektorer

Läs mer om våra projektorer

 

Test av projektorer

Välkommen till sammanställningen av bäst i test av projektorer.
Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av projektorer som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Detta för att förenkla för dig som konsument att hitta bästa projektorer. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Kontakta oss om du behöver hjälp med val och rådgivning kring ditt köp av projektorer.

 

Utmärkelse Recension av Epson EH-TW9400

Recension av Epson EH-TW9400  -  2019/10

If you’re looking for a great projector at this level, you may just have found it.

+ Motorised and adaptable lens
+ Handles HDR well
+ Vibrant colours
+ Excellent sense of depth
Läs hela testet hos what hi-fi? »

 

Utmärkelse Epson TW9400

Epson TW9400  -  2020/3

Nej, det här är ingen äkta 4K-projektor. Men den stöder 4K-video – och är den bästa vi har sett för under 50 000 kronor.

+ bästa vi sett under 50.000 kr Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Årets bästa hembioprojektor

Årets bästa hembioprojektor  -  2022/23

Med den rejäla EH-LS12000B ger Epson en fin uppgradering till sin ”4K Pro UHD” pixel-shifting-teknik, och utökar kvalitetshöjningen med en full laser array-ljuskälla som levererar 2700 Lumen för både vitt och färg, tack vare dess 3LCD-panelteknik.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

Sony VPL-VW590ES  -  2021/7

Bättre än så här blir det helt enkelt inte. På med filmen!

Helt grym bild, från svartaste svart till vitaste vitt! Det här är riktig highend rakt igenom, med filmupplevelser som överträffar det mesta. HDR-effekterna är också de bästa vi har sett med någon projektor. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

Utmärkelse Årets Bästa hembioprojektor 2021-2022

Årets Bästa hembioprojektor 2021-2022  -  2021/8

VPL-VW590ES, som ligger i den nuvarande Sony-hemmabioserien, drar nytta av dynamisk iris medan man samtidigt behåller priset på en vettig nivå tack vare en lampbaserad projektion. Nyckeln till dess premiumstatus är användningen av genuin native 4K-upplösning utan spegelväxling – den använder en trio av 4096×2160-pixlars SXRD-paneler som kan leverera både vitt och färg med en maximal ljusstyrka på [...]

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

Utmärkelse XGIMI Horizon Pro 4K

XGIMI Horizon Pro 4K  -  21/9

The XGIMI Horizon Pro is an exemplar 4K projector, with an incredibly sleek design and flexible projection distance. Intense brightness will ensure images are visible even in the daytime, and that HDR performance excels at night.

+ Great 4K performance
+ Sleek, premium design
+ Affordable price
Läs hela testet hos techradar »

 

Utmärkelse Årets Bästa projektorköp 2021-2022

Årets Bästa projektorköp 2021-2022  -  2021/8

XGIMIs innovativa HORIZON Pro – en kompakt, lätt bärbar 4K HDR-modell med Android TV smartfunktioner– erbjuder en plug-and-play användarupplevelse och möjligheten att installeras nästan var som helst. Automatiskt fokus och keystone-korrigering förenas med intelligent ”hinderundvikande” för att justera bilden så att den passar alla väggytor, plus automatisk justering för användning med en dedikerad [...]

Läs hela testet hos eisa awards »

 

Utmärkelse XGIMI Horizon Pro

XGIMI Horizon Pro   -  2022/8

En riktigt påkostad och kompetent portabel dlp-projektor som bjuder på bra bild och massor av smarta funktioner.

+ Gedigen och samtidigt smidig
+ Bra tryck i bilden
+ Smarta funktioner
+ Bra autoskärpa
Läs hela testet hos m3 »

 

 

Utmärkelse Årets bästa Ultra Short Throw projektor

Årets bästa Ultra Short Throw projektor  -  2022/23

Med en iögonfallande design med välvd topp och ett plånboksvänligt pris, är XGIMI:s Aura attraktiv redan innan du slagit på den. Ändå är det denna ultra-short-throw (UST) projektors bildprestanda som är huvudsaken, framför allt den höga ljusstyrkan – från en laserljuskälla – som gör den till en utmärkt modell för dagtid och en fängslande upplevelse med HDR-innehåll.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

Utmärkelse Årets Bästa laserprojektorsystem 2021-2022

Årets Bästa laserprojektorsystem 2021-2022  -  2021/8

BenQ:s V7000i (vitt chassi) och V7050i (svart) blandar den traditionella projektorns superstora bilder med den användarvänliga installationen och användandet av en TV. Installationen är lätt, tack vare ett integrerat fokusmönster, mätverktyg och keystone-korrigering, medan en medföljande dongel ger oss Android TV för video-on-demand-appar, röststyrning och mer därtill. Byggkvaliteten och stylingen [...]

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

 

Projektorer våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av projektorer för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin projektorer.