Din kundvagn är tom

Bäst i test - Soundbars

bild till bäst i test - soundbarsLäs mer om våra soundbars

 

Test av soundbars

Välkommen till sammanställningen av bäst i test av soundbars.
Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av soundbars som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Detta för att förenkla för dig som konsument att hitta bästa soundbars. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Kontakta oss om du behöver hjälp med val och rådgivning kring ditt köp av soundbars.

 

Utmärkelse Polk Audio Signa S4

Polk Audio Signa S4  -  2022/5

When it comes to hi-fi and home theater, I'm a space hog. Some folks zero in on tight, room-shaking bass, others seek immaculate midrange accuracy or high frequency extension with gobs of etched detail...

Läs hela testet hos sound & vision »

 

 

Utmärkelse Årets bästa High-End soundbar

Årets bästa High-End soundbar  -  2022/23

Med sin debutsoundbar levererar Devialet autentiskt hifi-hemmabioljud från ett elegant bygge som döljer en rad innovationer. De främsta bland dessa är varumärkets egenutvecklade ADH-förstärkning och Active Matching (SAM), som ger både påtaglig kraft och exemplarisk kontroll över Diones åtta oberoende basenheter.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

Utmärkelse Devialet Dione

Devialet Dione  -  2022/9

You'll pay for the privilege, but Devialet's Dione lives up to the full promise of an audiophile-quality, all-in-one soundbar.

Läs hela testet hos sound & vision »

 

 

Utmärkelse Årets bästa kompakta soundbar

Årets bästa kompakta soundbar  -  2022/23

Syftet med en kompakt soundbar är att skapa en lyssningsupplevelse som är mycket större än du förväntar dig, ett trick som Polks MagniFi Mini AX-system behärskar med övertygelse. Från dess lättanvända 30 cm breda huvudenhet och diskreta subbas-partner kommer ett detaljerat fullfrekvens-ljudfält, med avsevärd bredd och effektpositionering som tillhandahålls av Polks interna Stereo Dimensional Array [...]

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

 

Soundbars våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av soundbars för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin soundbars.