Din kundvagn är tom

Bäst i test - Skivspelare / vinyl

 

Test av vinyl från professionella källor

Här har vi på Hembiobutiken samlat och sammanfattat ett urval reportage och tester av vinyl som kommer från tidningar och websidor som arbetar med att utvärdera produkter inom hemelektronik. Listan är sorterad efter antalet bäst i test-utmärkelser för att visa de bästa produkterna överst. Som alltid kan du kontakta oss för rådgivning inför ditt köp.

 

Utmärkelse Rega Planar 1 - Särskilt Rekommenderad

Rega Planar 1 - Särskilt Rekommenderad  -  2017/4

Rega Planar 1 är kanske den bästa skivspelaren i budgetklassen. Kanske därför att vi inte har testat precis allt ännu, men den är ett steg bättre än de andra vi har testat i prisklassen. På ljudkvalitet.

+ Välljudande vinylspelare med levande ljudbild, fängslande dynamik och enkel skötsel. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Rega Planar 6 - Särskilt Rekommenderad

Rega Planar 6 - Särskilt Rekommenderad  -  2017/9

Rega Planar 6 med Ania-pickup är referensen under 20 000–25 000 kronor.

+ Bergfast, fokuserad och fyllig klang rik på detaljer och nyanser. En skivspelare för kräsna som kan tänja på budgeten en smula. Läs hela testet hos ljud & bild »

 

 

Utmärkelse Årets bästa skivspelare

Årets bästa skivspelare  -  2017/9

A great step on to the vinyl ladder, Pro-Ject’s Flexi-Range has six different models that cater for every aspiring vinyl junkie.

Läs hela testet hos eisa awards »

 

 

Utmärkelse Recension Arcam rPhono

Recension Arcam rPhono  -  2017/5

This is a hugely accomplished box. It’s relatively quiet – hiss levels are low – and capable of matching any price compatible cartridge.

+ Refined, informative and entertaining sound
+ Flexible
+ Well built
Läs hela testet hos what hifi »

 

 

 

Vinyl våra kunder rekommenderar

Här har vi på hembiobutiken samlat alla våra kunders egna tester och omdömen av vinyl för att göra det enkelt för dig som kund att hitta de populäraste och bästa i kategorin vinyl.