Din kundvagn är tom

Hembiobutikens utmärkelser genom tiderna!

bild till Hembiobutikens utmärkelser genom tiderna!

Vi strävar alltid efter att skapa den ultimata upplevelsen för dig som kund på Hembiobutiken. Det gläder oss extra mycket när vi ser att våra ansträngningar inte bara märks, utan också uppskattas av er. Vi är stolta över att ha erhållit flera prestigefyllda utmärkelser på grund av de positiva omdömen vi fått från våra kunder. För oss är detta en tydlig indikation på att vi går i rätt riktning, och vi lovar att fortsätta sträva efter högsta kvalitet och kundnöjdhet i framtiden. Tack för att du väljer Hembiobutiken – där din upplevelse är vår främsta prioritet.

Prisjakt

Varje år är det Prisjakts användare som avgör Årets butik, och vi är otroligt stolta att Hembiobutiken har utsetts hela 5 gånger inom ljud-, bild och musikkategorin. Förutom det så tog vi en tredje plats som Årets Butik i alla kategorier. Det är ert engagemang och ert stöd som har gjort detta möjligt. Er röst är vår största belöning och bekräftelse på att vi levererar en förstklassig service och produkter som uppskattas.
Klicka här för att läsa våra recensioner på Prisjakt!


Pricerunner!

PriceRunner utser Årets e-handlare varje år baserat på kundernas omdömen och antalet röster samt Mystery shopper som sätter butikerna på prov. Hembiobutiken har totalt vunnit 13 gånger som årets e-handlare på Pricerunner. Detta är det självklara kvitto på vårt hårda jobb och strävan efter nöjda kunder. Tack för alla era röster genom åren.
Klicka här för att läsa våra recensioner på Pricerunner!