Din kundvagn är tom

Nya högtalare från Sonos

Senast ändrad: 2023-03-13

Nu har Sonos äntligen släppt på locket för sina nya högtalare Era 100 och Era 300.

Sonos brukar vara duktiga på att hålla sina kommande produktlanseringar hemliga men igår lanserades äntligen högtalarna som gått under utvecklingsnamnet Optimo. De nya högtalarna går under namnet Era 100 och Era 300 och bjuder på en hel del förbättringar mot de tidigare modellerna.

Sonos Era 300

Varför välja Sonos Era 300?

Sonos Era 300 är en aktiv trådlös högtalare från de inte helt okända multirumsmästarna Sonos. Använd den som en stand alone högtalare, parkoppla två stycken i en stereouppsättning eller varför inte använda den som surroundhögtalare till din Arc eller Beam (Gen 2) soundbar. Sex stycken noggrant utplacerade element ger ett stort och omvälvande ljud och högtalaren stödjer såväl Dolby Atmos som Dolby Atmos Music.


Sonos Era 300 är den större modellen och har flera funktioner som gör den till en högpresterande högtalare. Den har en uppgraderad högtalardesign och ett nytt DSP-chip som ska ge bättre ljudkvalitet. Den har också stöd för Bluetooth Low Energy, vilket gör det möjligt att ansluta högtalaren till smarta hem-system och använda röststyrning.

Sonos Era 100

Varför välja Sonos Era 100?

Sonos Era 100 är efterföljaren till Sonos bästsäljande One. Era 100 har fått flera uppdateringar jämfört med sin föregångare för ett ännu bättre och fylligare ljud från det nätta kabinettet. Streama din musik snabbt och enkelt från dina favoritstreamingtjänster och styr allting med den lättanvända Sonos appen. Kan enkelt parkopplas för dig som vill njuta av ett bättre stereoljud.


Sonos Era 100 är en billigare modell som riktar sig till användare som vill ha en grundläggande högtalare med god ljudkvalitet. Den är också utformad för att vara mer portabel och kan laddas via USB.

Båda högtalarna stöder Sonos app och röststyrning via Google Assistant eller Amazon Alexa. De är också kompatibla med Sonos S2-systemet, vilket innebär att de kan integreras med andra Sonos-högtalare i ett trådlöst nätverk.

Summering av Sonos nya högtalare!

Sammanfattningsvis är Sonos Era 300 och Sonos Era 100 två nya högtalare från Sonos som ersätter Sonos One. Era 300 har högre prestanda och fler funktioner, medan Era 100 är en billigare modell med grundläggande funktioner. Båda högtalarna stöder Sonos app och röststyrning via Google Assistant eller Amazon Alexa och är kompatibla med Sonos S2-systemet.

Klicka här för att se hela Sonos sortiment.
Klicka här för att se allt inom Sonos högtalare.
Utforska soundbars från Sonos.


Skrivet av Erikwelin 2023-03-08
Senast ändrad: 2023-03-13


Visad 2.039 gånger