Din kundvagn är tom

Sonos Soundbar

bild till Sonos Soundbar

För många hushåll så står bättre ljud från TV:n högst upp på önskelistan. De flesta av oss vill känna när det händer något i en scen, höra klara och tydliga dialoger. Dagens TV-apparater blir tunnare för varje år som går. Bildkvaliteten blir bättre och bildytan blir större, vilket är mycket uppskattat hos många kunder. Men för att kunna lyckas med detta blir ofta ljudkvaliteten tyvärr lidande. De inbyggda högtalarna kan helt enkelt inte leverera den dynamik som krävs och leverera den känsla som många är ute efter. Ofta måste man höja volymen för att höra något för att sedan sänka om det blir för högt.

Vi på Hembiobutiken tycker att en soundbar från Sonos är en smidig och enkel lösning om du vill uppleva ett klarare, fylligare och bättre bioljud från din TV, dessutom är Sonos soundbars väl designade och smälter in i de flesta hem.

Enklare ljud med Sonos SoundbarSonos Ray


Snygg designad, användarvänlig och kompakt soundbar som är enkelt att placera under din TV som även smälter in i hemmets inredning. Med hjälp av denna Sonos Ray-soundbar upplever du ett perfekt och välbalanserat ljud inklusive tydliga dialoger. Sonos Ray kan du enkelt styra genom TV-apparatens fjärrkontroll, Sonos-appen, Apple AirPlay 2 och mycket mer.
Det krävs bara två kablar och några minuter för att komma igång. Det framåtriktade ljudet gör Ray särskilt lämplig för trånga utrymmen, som en hylla i tv-möbeln. Utnyttja möjligheten att bygga upp Sonos-systemet du vill ha över tid genom att lägga till högtalare för att skapa surroundljud eller lyssna i flera rum.
Sonos Beam (Gen 2)


En uppdaterad version av Sonos Beam presenterades under sommaren 2021. Den populära Sonos Beam fick sig några uppgraderingar som gör upplevelsen ännu bättre och roligare. Den stora skillnaden mellan Sonos Beam och Sonos Beam (Gen 2) är utökad processorkapacitet. Detta innebär att den uppgraderade versionen har stöd för Dolby Atmos och anslutas till din TV-apparat genom eARC. (kolla om din TV har stöd för eARC). Sonos Beam Gen 2 har även stöd för NFC (Near field comminication) vilket gör det smidigare för att konfigurera högtalare med din telefon.

Soundbaren har finjusterats av Oscarsvinnande ljudtekniker för att säkerställa att du alltid uppfattar vartenda ord och aldrig missar delar av handlingen. Aktivera talförstärkning i Sonos-appen för att göra dialogen ännu tydligare när rollfigurer viskar eller under actionscener.

Avancerad ljudbehandling ger balanserat ljud från vägg till vägg, oavsett volym. Aktivera nattläget i appen för att sänka volymen på högljudda effekter och framhäva tystare ljud när du vill titta på tv utan att störa någon.
Sonos Arc


Är du ute efter det bästa av de bästa så ska du välja Sonos Arc. Denna soundbar levererar ett högupplöst, klart och mycket dynamiskt ljud från din TV-apparat. Sonos Arc passar även till musik, spel och har såklart stöd för Dolby Atmos och är lätt att bygga upp med övriga högtalare från Sonos. Den slimmade formatet med sin välvda design gör att Arc:en enkelt smälter in i ditt vardagsrum. Sonos Arc kan du styra enkelt via din Sonos-app, din TV-apparats fjärrkontroll, Airplay 2 och du kan även använda din egna röst för styrning.

Sonos Arc är större än övriga soundbars från Sonos-sortimentet. Här har inte tillverkaren snålat på något. Sonos Arc innehåller inte mindre än elva finjusterade högtalare, inklusive två dedikerade högtalare för höjdkanalerna, för att skapa en stor ljudbild med klar och tydlig dialog, mullrande explosioner och stor detaljrikedom oavsett om du tittar på film eller spelar musik. Ljudet i Sonos Arc har finjusterats av Oscarsvinnande ljudtekniker för en klar och tydlig återgivning av tal och dialoger. Du kan dessutom aktivera funktionen talförstärkning i Sonos-appen för att framhäva dialogen bättre även under mer fartfylla actionscener.5 anledningar till varför du ska välja Sonos soundbar:

1: Fantastisk ljudkvalitet: Sonos soundbars är kända för sin höga ljudkvalitet. De har en kraftfull bas, tydliga mellanregister och klara diskantregister som låter dig höra detaljer i musik, filmer och TV-program på ett helt nytt sätt.

2: Trådlös anslutning: Sonos soundbars använder trådlös teknik för att ansluta till andra Sonos högtalare i ditt hem, så att du kan skapa ett heltäckande ljudsystem utan att behöva dra kablar eller installera nya högtalare.

3:Anpassningsbarhet: Sonos soundbars är utformade för att passa in i de flesta heminredningar. De finns i olika storlekar och stilar, så att du kan välja den som passar bäst för ditt hem.

4:Enkel installation: Sonos soundbars är enkla att installera och använda. Du behöver bara ansluta dem till din TV och till ditt trådlösa nätverk, och sedan kan du börja strömma musik och titta på TV med högkvalitativt ljud.

5:Flexibilitet: Sonos soundbars kan användas för mer än bara att förbättra ljudet från din TV. Du kan också använda dem för att strömma musik från en mängd olika källor, inklusive Spotify, Apple Music och andra musiktjänster.

Klicka här för att läsa mer om guide om Sonos högtalare!
Klicka här för att läsa mer om Sonos!
Klicka här för att lära dig mer om hur du kan maximera din upplevelse med Sonos!
Här kan du köpa alla produkter från Sonos och hitta mer bra innehåll inför dit Sonos-köp.