Din kundvagn är tom

Vilken Sonos högtalare ska jag köpa?

bild till Vilken Sonos högtalare ska jag köpa?

Har du gått runt och funderat länge men inte vet vilken Sonos-högtalare du ska välja?
Valen är många och det kan kännas knepigt att veta på förhand vilken högtalare som passar just dina behov. I den här artikeln förklarar vi kortfattat de olika modeller som Sonos erbjuder så du enklelt och tryggt kan hitta din favorit.

Sonos Era 300

Sonos Era 300 är aktiv trådlös högtalare från de inte helt okända multirumsmästarna Sonos. Använd den som en stand alone högtalare, parkoppla två stycken i en stereouppsättning eller varför inte använda den som surroundhögtalare till din Arc eller Beam (Gen 2) soundbar. Sex stycken noggrant utplacerade element ger ett stort och omvälvande ljud och högtalaren stödjer såväl Dolby Atmos som Dolby Atmos Music.

Omvälvande ljudupplevelse

Sonos Era 300 innehåller inte mindre än hela sex stycken högtalarelement som placerats på fronten, sidorna och ovanpå för att ge en så stor och omvälvande upplevelse som möjligt. Högtalaren stödjer musikformatet Dolby Atmos Music såväl som bioformatet Dolby Atmos för att leverera en så stor upplevelse som möjligt i ditt hem, oavsett om du njuter av musik eller kollar på den senaste actionrullen.

Sonos Era 100

Sonos Era 100 är efterföljaren till Sonos bästsäljande One. Era 100 har fått flera uppdateringar jämfört med sin föregångare för ett ännu bättre och fylligare ljud från det nätta kabinettet. Streama din musik snabbt och enkelt från dina favoritstreamingtjänster och styr allting med den lättanvända Sonos appen. Kan enkelt parkopplas för dig som vill njuta av ett bättre stereoljud.Liten men kraftfull - Sonos One (Gen 2)


Sonos One (Gen 2) är den minsta högtalaren i Sonos sortiment. Den “enkla” högtalaren som passar dig som just fått upp ögonen för Sonos. Genom att kombinera olika Sonos One högtalare kan du ha din favoritmusik i hemmets alla rum. Skapa skön musik i köket, dansa i vardagsrummet och spela barnens favoritmusik. Allt är möjligt med Sonos!. Högtalaren är fukttålig, så det går att placera dem i ett badrum eller vid en pool.

Notera att det finns två olika versioner av Sonos One högtalare. Förutom Sonos One (Gen 2) så finns det en version som heter Sonos One SL. Den stora skillnaden mellan dessa två är att Sonos One SL saknar mikrofon. Du kan alltså inte styra den via med din röst via Google Assistant eller Alexa.

Vill du utöka ditt Sonos-system går det bra att kombinera dessa smarta högtalare tillsammans med övriga produkter i Sonos-sortiment.

348850

Hif-Fi möter Wi-Fi - Sonos Five


Vill du ha ett kraftfullt och högupplöst ljud samtidigt som du inte nöjer dig med Sonos One ska välja Sonos Five, Sonos kraftigaste högtalare hittills. Den kompakta högtalaren levererar ett stort, klart och dynamiskt ljud och styrs enkelt via Sonos-appen eller Airplay 2. Att kunna placera dessa högtalare var du vill i hemmet är en självklarhet så länge du har bra Wifi-täckning i hemmet.

Vill du få ännu bättre HiFi-känsla med ett mer dynamiskt och större ljud med bättre stereoperspektiv kan du välja två stycken Sonos Five som du sedan parkopplar tillsammans.

Läcker och tålig högtalare - Sonos Move


Den här högtalaren är till för dig som vill ha en smart högtalare som du kan ta med dig var som helst och när som helst. Med det inbyggda uppladdningsbara batteriet som har en drifttid på upp till elva timmar, blir det enkelt att flytta runt högtalaren i hemmet eller ta med den ut på dina äventyr. Tack vare sin stöttåliga design och IP56-klassning tål Sonos Move lite tuffare tag och är även vatten- och stänktålig. Sonos Move styr du enkelt via Sonos-appen, AirPlay2, med din röst eller direkt via din telefons blåtand.Briljant ljud överallt - Sonos Roam portabel högtalare


En smart, liten och damm/vattentät högtalare från Sonos!. Den här högtalare är till dig som älskar musik och bra ljud. Du älskar att spontan till vardags och samtidigt kunna ha musiken med dig utan att den verken tar för mycket plats eller vill snåla på ljudkvalitet. Genom att koppla din Sonos Roam till hemmets Wifi kan du flytta högtalaren där du är utan att pausa musiken. Vill du ha den med dig på dina äventyr kopplar du den smidigt till högtalaren blåtand.
Smart liten sak - Sonos Roam SL smart portabel högtalare


Portabel trådlös högtalare med inbyggt uppladdningsbart batteri, genomtänkt design, WiFi och Bluetooth. Fukt och dammtålig med IP67-klassning!

Sonos Roam SL är en väldigt kompakt och portabel högtalare som du kan använda både inom- och utomhus. I hemmets lugna vrå ansluts Roam SL automatiskt till ditt WiFi-nätverk och när du är ute på språng ansluter du en snabbt och smidigt via Bluetooth. Med sin stöttåliga design och IP67-klassning är Roam SL redo även för tuffare tag.

Lyssna på många timmar av musik, radio, ljudböcker och mycket mer från alla dina favorittjänster tack vare det uppladdningsbara batteriet som räcker länge. Lyssna via Wi-Fi när du är hemma och styr ljudet med Sonos-appen, streama via Bluetooth överallt annars. Lägg till fler Sonos-högtalare runt om i hemmet för att lyssna i flera rum. Allt fungerar tillsammans via Wi-Fi.Vill du se hela vårt Sonos-utbud kan du klicka här!