Din kundvagn är tom

Bredare sortiment av DACar

Senast ändrad: 2023-03-10

Vi breddar vårt sortiment av DACar (digital till analogomvandlare) och har bl.a. tagit in Eversolos två uppmärksammade produkter. DAC-Z6 och DAC-Z8.

Eversolo DAC


En DAC använder du när du vill omvandla den digitala ljudsignalen från en streamer, dator eller annan källa med digitalutgång till en analogsignal som sedan kan förstärkas. Många produkter har en DAC inbyggd i sig men det finns orsaker till att lägga denna externt för att öka ljudkvalitet och använda bättre komponenter. (Här hittar du hela vårt sortiment av stationära DACar). Många DACar har även inbyggd hörlursförstärkare så att de kan kopplas till din dator för väsentligt högre prestanda till dina hörlurar.

Eversolo har specialiserat sig på streamers och DACar och deras produkter är inte bara påkostade utan ser mycket trevliga ut, exempelvis de digitala VU-mätarna är en kul detalj som gör skillnad för upplevelsen. Vi har testat, utvärderat och tagit in två stationära modeller, DAC-Z6 och DAC-Z8 vilka bägge imponerar för sin höga prestanda. Omvandlingen sker via erkänt duktiga ESS där Z6 har två ES9068 D/A-omvandlare medans Z8 har ännu högre prestanda med E9038PRO. Bägge har flera filter-lägen så att du kan justera ljudkaraktär efter önskemål. I DACarna sitter en högpresterande XMOS XU316 processor med 16 kärnor som är mer än tillräcklig för uppgiften. Med Eversolo Controller App kan du enkelt hantera inställningar m.m. och du ser även en läckert interface på 3 tums displayen på fronten.

Läs mer och köp Z6 eller Z8 på produktsidorna nedan:


Läs våra intryck när killarna i Sundbybergsbutiken plockade upp DAC-Z8 här.


Skrivet av Mattias 2023-03-08
Senast ändrad: 2023-03-10


Visad 1.035 gånger