Din kundvagn är tom

Nytt från Emotiva

2018-06-11

I dagarna har vi fått en efterlängtad leverans från amerikanska Emotiva.

Emotiva-produkterna säljer allt som oftast slut innan vi hinner få in dem och varorna vänder bara i dörren och går ut till våra kunder, nu har vi dock äntligen fått in en rejäl laddning med slutsteg, högtalare och annat godis i de containers som landade i veckan. Så vi hoppas på att kunna hålla lager under en överskådlig tid. Med i leveransen har vi även ett par efterlängtade nyheter!

I den prisvärda BasX-serien finns det ett 5-kanaligt slutsteg som heter Emotiva BasX A-5175, vi fick tilldelat ett mindre antal av dessa så nu kan vi leverera detta steg till de som behöver lite extra kraft men inte vill gå upp till X-serien. Ett perfekt mellansteg mellan Emotiva BasX A-500, Emotiva BasX A-700 och Emotiva XPA Gen3 5-kanal.

Huvudnyheten är dock Differential Reference (DR)-serien! Dessa kan du läsa mer om här i vårt inlägg om XPA-seriens slutsteg.

Det är kort sagt tre otroliga slutsteg i referensnivå som finns tillgängligt i versioner med 1, 2 eller 3-steg i, allt bärs upp av den blixtsnabba switchade nätdelen på 3 kW!

Du hittar de nya stegen här:
Emotiva XPA-DR1
Emotiva XPA-DR2
Emotiva XPA-DR3


Skrivet av Mattias 2018-06-11


Visad 1.892 gånger