Din kundvagn är tom

Sweetspot - Rapport

2015-05-04

Då är årets upplaga av ”Sveriges mysigaste mässa”, Sweetspot Jönköping avklarad och resultatet känns minst sagt lyckat.Hembiobutiken var med för första gången och vi passade på att visa upp Triangle Antal, den största golvaren i nya Esprit-serie tillsammans med CD-spelare och förstärkare från Roksans instegsserie Kandy.

Det som dock, mot all förmodan, blev vårt ”weapon of choice” när det gällde källa var Marantz NA6005 där vi varvade mellan att spela upp högupplöst material från USB med att strömma WIMP HiFi via blåtand vilket vi varmt kan rekommendera dig som är ute efter både smidighet och kvalitet.

Att få till ett bra ljud på dessa mässor är ofta något som kan ge den mest luttrade mässutställare mardrömmar så för att vara på den säkra sidan såg Erik och jag till att komma iväg så tidigt som möjligt på fredagen. Med oss hade vi så mycket akustikförbättrande material och jävlar anamma det bara gick att uppbringa då natten skulle bli lång och koffeinintaget högt. Till och med en REL S2 togs med då det sas att rummen svalde bas. Allt detta var såklart innan vi visste att det skulle vara klart efter två timmar och att rummet lät som bäst helt obehandlat men visst, förberedelser ÄR bra.

Resultatet blev till sist klart över förväntan vilket bara bekräftades av (i stort sett) alla besökare som, efter en kortare presentation och en längre lyssningssession, log och unisont sa; ja, otroligt mycket ljud pengarna.

Vi vill passa på att tacka alla er som var där för en trevlig helg och hälsa er välkomna in till någon av våra butiker för fler spännande upplevelser.


Skrivet av Lowe 2015-05-04


Visad 2.521 gånger

Kommentarer till Sweetspot - Rapport


Fredrik

2015-05-21 - 00:14:39

Ska bli kul!