Din kundvagn är tom

Ylva vann Hembio-SM!

2014-12-11

Hembiobutiken vill gratulera Ylva Rengart, ifrån Upplands Väsby, som nu tar hem segern i Hembio-SM och därmed också prispengarna på 25.000kr! Det var en tuff strid i toppen, men Ylvas bidrag var slutligen det som gav juryn mest popcornsmak i munnen.- Jag tyckte att tävlingen var ett himla roligt initiativ, jag visste inte när jag började med hembio att det var så stort. Men sen vart man ju helt biten på det här och nu är det nästan bara hembiosaker som jag lägger mina pengar på, säger Ylva.

Men det är inte bara pengar som lagts på bygget. Hela nedre våningen i Ylvas del av radhuset är ombyggt till en stor biograf tillsammans med en lobby och bar komplett med flipperspel, godiskiosk och flera tusen filmer. Men om hon får välja någonting som tycker bäst om blir det ändå ljudet.

- Det blev otroligt bra mycket närvaron och känsla. Integra-förstärkaren i kombination med MK Sound fungerar otroligt bra, säger Ylva.

Här kan du se Ylvas bidrag.

På andra plats hittar vi Nicklas Lindström, som även han har en drömsk och välbyggd superanläggning och sist upp på pallen blir Michael Vijkander som har en riktigt stilren och snygg vardagsrumsbiograf.

Mattias Björnberg, VD på Hembiobutiken och medlem i juryn, tycker att det varit extremt svårt att välja en vinnare.
- Vi hade aldrig trott att det skulle finnas så många och proffsiga tävlingsbidrag att välja mellan. Men det bevisar också vilket enormt filmintresse som finns därute.

I kategorin Botten gratulerar vi Fredrik Nykvist som med sin skräckfilmsinspirerade video bevisat för juryn att hans behov för en ny anläggning vida överstiger övriga Sveriges. Han får därmed ett komplett hembiopaket till ett värde av 17.288:-.

På andra plats i Bottenkategorin kommer Martin Wiborg som med sin MTV Cribs-inspirerade video charmat Hembio-SMs besökare och på tredje plats, Lars Appeltofft, vars ensamma surroundförstärkare väckt mycket medlidande runt om i landet.

Andra och tredjeplatserna i respektive tävling får alla varsin Little Bambino popcorn-maskin till ett värde av 999:-.

Missa inte vårt Hemma Hos-reportage i februari där du kan se och läsa ännu mer om Ylva och hennes biograf!

Stort tack till alla fantastiska tävlingsbidrag från oss på Hembiobutiken!


Skrivet av Harald 2014-12-11


Visad 4.134 gånger

Kommentarer till Ylva vann Hembio-SM!


Lars Appeltofft

2014-12-11 - 00:20:09

Tack för en rolig tävling frugan uppskattade popcorn maskinen jätte mycket så nu får man sitta ner och vänta tills den dyker upp. Förstärkaren är inte så ensam längre förklaringen till just den bilden tagen innan den åkte på reperation då hdmi kortet gick sönder.


Ylva Rengart

2014-12-11 - 00:23:28

Tack Hembiobutiken för en jätte rolig tävling. Det var jätte roligt att se alla hembiografer samlade på ett ställe. Det känns jätte roligt att ha vunnit Hembio SM i Toppen kategorin. Nu kan jag börja drömma om eventuell uppgradering tack vare vinsten. Med vänlig hälsning Ylva


Niclas Lindström

2014-12-12 - 00:13:28

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera Ylva till vinsten. Jag får göra lite uppdateringar och satsa på nästa år ) Riktigt kul att vara med. Mvh biobygget.se


Niclas

2014-12-19 - 00:17:33

Lokaltidningen kom på besök.. http://vlt.se/kulturnoje/1.2769200-niclas-byggde-en-egen-biograf-pa-tomten


Ylva -Circus Cinema

2016-11-09 - 00:19:55

Hej jag blev inbjuden av Hembiobutiken att tävla i årets Hembio SM 2016. Jag tackade JA. I år ställer jag upp med ett biorum med uppgraderad elektronik och vi har även gjort en Lounge bio hemma. Titta gära på vårt bidrag och gillar ni det så rösta gärna. https://2016.hembiosm.se/bidrag/ylva/ Tack Hembiobutiken för en rolig tävling som sprider hembio hobbyn ännu mera. Hälsningar Ylva - Circus Cinema