Din kundvagn är tom

Butikspresentation: Stockholm

2013-04-10

OBS! Vi har flyttat vår butik till Sundbyberg och du kan läsa mer om det här.Det finns många lösningar för att njuta av ljud och bild på dina egna villkor. I våra butiker vill vi att du ska kunna finna den inspiration du behöver för att välja det bästa systemet för dina behov.

Karta och våra öppettider i Stockholm hittar du här…
Aktuella produkter i butiken...

I Hembiobutikens butik i Stockholm har vi valt ut de produkter vi tycker är bäst på marknaden. Våra kunniga och trevliga rådgivare ställer gärna upp och visar dig olika system och ger rekommendationer efter dina önskemål.

Upplev fler än:
- 8 st hembioprojektorer
- 7 st premium-TV i olika storlekar
- 10 st förstärkare (hembio och hifi)
- 25 st utvalda högtalare

Låt oss hjälpa dig välja rätt utrustning för ditt behov!

Butiken
Den öppna planlösningen är stilrent och effektivt organiserad för att ge dig en god överblick över vad vi tycker är det bästa på marknaden. Här finns ett urval av högtalare tillsammans med lämpliga förstärkare, CD-spelare och snygga lifestyle-system. Dessutom visas flera projektorer, satellitsystem, TV-apparater och hifi-möbler.

Biorummet
Här finns även ett ljuskontrollerat biorum där du kan jämföra upp till sju olika projektorer. Du kan bland annat redan nu uppleva det kommande formatet, Ultra HD eller 4K som det tidigare kallades. För riktiga shootouts kan två stycken projektorer visas sida vid sida för att hitta precis den bilden du söker.

Eftersom rummet har ljudabsorbenter i taket och på väggarna är det också en ypperlig miljö att provlyssna nya högtalare i. Vi har CD-skivor för alla smaker men du får naturligtvis ta med dig din egen favoritmusik. Vill du få tips eller förslag hjälper våra rådgivare gärna till och guidar dig igenom en lyssningssession. Ring eller maila oss så bokar vi en tid där vi tillsammans provar olika lösningar!

TV-hörnan
I vår TV-hörna har vi valt ut de senaste och populäraste modellerna av LED och plasma för att du lätt ska kunna jämföra bild och funktioner. Eftersom många familjer idag använder sig av flera olika källor så är det viktigt för oss att du kan se hur de fungerar med både blu-ray och digital-TV. För lite extra inspiration finns även flera TV-apparater uppsatta i lifestyle-system i butiken. Där kan du se hur snyggt det går att göra det i hemmet!

Hörlurar
Med en uppsjö av hörlurar på marknaden kan det vara svårt att välja rätt utan att lyssna ordentligt på dem först. I Stockholmsbutiken finns flera av de mest eftersökta modellerna tillsammans med olika hörlursförstärkare och musik. Unna dig själv tiden att lyssna dig fram till rätt modell. Du får gärna ta med din egen musik på USB-sticka eller i mobilen, då är du säker på att lurarna låter rätt för just din favoritmusik.

Välkommen in för låta oss inspirera dig!


Skrivet av Perra 2013-04-10


Visad 28.271 gånger

Kommentarer till Butikspresentation: Stockholm


Afzal Sher

2013-06-08 - 00:11:47

Helt fantastiskt. Kommer snart att besöka er för att köpa en Yamaha A serie receiver. Hoppas kunna få hjälp med valet. Afzal


Jens Blankner

2013-07-31 - 00:22:46

Kommer med bussen från Örebro till Er imorrn, 1/8, för att spana in projje och duk.


Patrick

2013-10-27 - 00:14:54

Hej, Letar efter en högtalare att ta med på resan (partyt). Idag har jag en YAMAHA NX-U10, ljudet imponerar, men vill ha lite mer.. Men den drivs av 4xAAA batterier som tar slut efter ca 2-4 timmas poppande, (för lite). Prioriteringar enligt ordning: 1- Bra och kraftfullt ljud 2- Lång batteritid 3- Portabel storlek JBL Charge verkar liten och har bra batteritid, men levererar den tillräckligt med ljud för ett mini-party? Vilken av era högtalare rekommenderar ni? Stort tack!


Hembiobutiken - Harald

2013-10-28 - 00:15:28

Hejsan Patrik! Ta gärna kontakt med oss på 031-456 000 eller på 08-651 17 70 så hjälper vi dig gärna med lite tips och råd!


Nima

2014-02-14 - 00:12:24

Hej, Kommer ni att ta in Focal:s nya Aria serie så man kan provlyssna i Stockholm? Eftersom jag funderar mellan antingen ovannämnd Focal eller Klipsch (RF-82 II), båda i 5.1 uppsättning, undrar jag även om ni har klipsch på plats så kan man jämföra dem med varandra. Tacksam för svar! Nima


Hembiobutiken - Lowe

2014-03-05 - 00:16:14

Hej Nima!Du får ursäkta det sena svaret men här kommer ett i alla fall. Självklart kommer vi ta in Aria för demo i Stockholm då vi själva är väldigt sugna på dessa. Dock vågar jag inte säga när i dagsläget så håll utkik efter Aria här på vår hemsida och när den dyker upp här så dyker den upp i Stockholm.


Lowe - Hembiobutiken

2014-03-05 - 00:16:23

Hej igen Nima. Vad gäller Klipsch så ser det tyvärr inte ut som att vi kommer ta in dessa för demo inom en snar framtid då vi helt helt enkelt inte får plats med dom.