Din kundvagn är tom

Projektormässan

2012-11-14

Nu är Hembiobutikens första projektorevent för hösten avklarat! Under tisdag och torsdag fick våra besökare chansen att uppleva Sverigepremiären på flera nya projektorer!Klockan 14 i tisdags öppnade Stockholms-eventet för förväntansfulla hembioentusiaster. De fikade, åt och beskådade höstens projektor- och duknyheter. Flera leverantörer och tillverkare var på plats och höll i presentationer, svarade på frågor och minglade.

En av höjdpunkterna för oss var Sverigepremiären för JVC’s nya modeller X35 och X55. Med referensnivå på svärta, färgdjup, nya lampor och förbättrad 3D har vi länge varit nyfikna på att få se dem live!


Trots att antalet besökare gjorde att det blev varmt i lokalerna var det fler än vi som fick lite inspiration. Robert Hellqvists säger att hans besök i Stockholm uppfyllde sitt syfte:
– Bäst var att se alla de senaste modellerna. När jag var där fanns det en representant för JVC också vilket var bra. Speciellt eftersom jag var intresserad av en JVC-projektor.

Hjälpte det dig att välja projektor?

– Ja det gjorde det faktiskt, jag köpte en JVC X35. Den ska komma om en vecka eller två. Jag tyckte den såg jättebra ut.

Epson premiärvisade även den efterlängtade projektorn TW-6100W där man har en ny trådlös sändare med fem HDMI-ingångar och flera kalibreringsmöjligheter. Under eventet visades naturligtvis många fler projektorer upp såväl som dukar från Kingpin, Euroscreen och Grandview.

För dem som var intresserade av äkta 4K, eller Ultra HD som det nu officiellt döpts till, visade Sony upp sin 4K-projektor VW-1000. Robert Hellqvist blev lite förtjust i den med:
– Den var häftig! Väldigt fin bild på den. Men det var en liten annan prisklass på den också, haha…

Vi här på Hembiobutiken hade två trevliga och roliga kvällar! Ett stort tack till alla besökare för den goda stämningen och för att ni stundvis trängdes med oss i värmen! Hoppas vi får träffa många av er igen på vårt nästa event!


Skrivet av Harald 2012-11-14


Visad 3.472 gånger

Kommentarer till Projektormässan


Daniel

2012-11-14 - 00:13:15

Jätteskoj att ni arrangerar sånt här! :) Jag lägger en röst på att köra mässan en helg nästa gång. Då blir vi alla som har lång resväg glada. :)


Hembiobutiken - Perra

2012-11-22 - 00:12:15

Det låter som en utmärkt idé Daniel! Vi har faktiskt planer på något riktigt häftigt till nästa år så håll ögonen öppna.