Din kundvagn är tom

Viasat

2011-03-22

Vi på Hembiobutiken har de senaste åren känt att Viasat legat en bit efter sin stora konkurrent Canal Digital när det gäller både utbud och hårdvara, men så är det inte längre.Vi i Göteborg fick oss en riktigt trevlig genomgång av Viasat förra veckan. Jösses vad de har mycket nytt och fräscht att erbjuda. Det är nog få som har missat deras milt sagt aggressiva reklam senaste tiden på TV, men det som känns viktigt för oss att berätta om är följande:

Massor av bra film
Viasat har satsat stort på att erbjuda ett grymt sortiment av film och tecknat avtal med de 14 största filmbolagen i världen. Det finns alltid ett stort utbud, till mycket vettiga pengar, att hyra i deras OnDemand-shop. Där finns även tillgång till riktigt bra seriepaket om man följer olika TV-serier.

Massor av bra TV-kanaler
Viasat har dessutom idag alla barnkanaler och ett riktigt grymt utbud av sport (Viasat Motor HD m.m.) och dokumentärer. Många stirrar sig blinda på att Viasat inte har Discovery Channel, men i stället kontrar Viasat med fler kanaler (History, Explorer, Nature) som visar mer och bättre utbud från samma produktionsbolag men utan reklam.

Viaplay

Något som imponerar mycket på oss är satsningen på Viaplay. Här kan man för en liten slant se alla playkanaler (utom SVT) precis när man vill, med bra TV-kvalitet och utan reklam. Bättre kan det inte bli!

HDTV
HDTV-utbudet är också riktigt imponerande med ett stort urval av kanaler och med bra kvalitet. Att man sedan satsat på riktigt bra hårdvara från Pace, som faktiskt verkar fungera med allt vi har testat, gör ju inte saken sämre.

Vill du veta mer om Viasat är det bara att ringa, mail eller ta en sväng förbi våra butiker så berättar vi mer!


Skrivet av Markus 2011-03-22


Visad 6.579 gånger

Kommentarer till Viasat


Rune

2011-03-29 - 00:17:53

Viasat snackar mycket och kom inte och skriv att kvaliten på deras Play kommer att vara hög och att bättre kan det inte bli. Trodde ni var bildmedvetna ?


Hembiobutiken - Mattias

2011-03-30 - 00:11:33

Hej Rune! Nja, Markus skriver inte att bildkvaliteten inte kan bli bättre när han skriver bättre kan det inte bli, utan att helheten är en väldigt funktionsrik och eftertraktad tjänst. Det som Viasat gör bra är att i OnDemand tjänsten så levererar de en Högre bildkvalitet än om du går in på någon av TV-kanalernas egna play-tjänster på internet. Det är något vi gillar och som leder till bättre bildkvalitet även om den så klart aldrig är perfekt. Vi kör i dagsläget två stycken Pace HD-boxar mot Viasat och både OnDemand och parabolmottagna kanalerna fungerar väldigt bra. Är det något du undrar över så är det bara att höra av sig. Mvh Mattias


Kenth

2017-06-04 - 00:13:23

Hej, Har precis fått Viasat Explore. Denna söndag 4/6-2014 skulle jag bara sitta och njuta av den nya kanalen......... I 24h sänder viasat enbart Timmerkungarna!! En efter den andra. Ursäkta uttrycket men vad faan är det??? Har tack och lov Viasat History med blandat men repeterande innehåll, blir rätt uttjatat med timmer efter några timmar. Är detta standard för Explore? Mvh Kenth