Din kundvagn är tom

High-end hembio

2010-03-19

Vi på Hembiobutiken har ett brett spektrum, du ska kunna komma in med en liten budget för ett system likväl som med en dröm om en semi-professionell biograf hemma och vi ska engagerat hjälpa till att uppfylla de drömmarna och allt däremellan. Av naturliga skäl kan vi inte visa upp så mycket av de mer extravaganta lösningarna på vår sajt så därför tänkte jag passa på att berätta och visa upp lite av detta segment både för att det är kul att titta på häftiga lösningar och för att berätta att vi erbjuder både produktförsäljning och installation av dem till kunder runt om i landet. Så har du stora drömmar och en väl tilltagen budget, tveka inte att kontakta oss som kan realisera dem.HTE

För den som eftersöker en elegant och färdig lösning arbetar vi med en italiensk partner som heter Home Theatre Environment (HTE) där vi tillsammans med kunden mäter upp rummet och väljer inriktning på utseendet enligt deras utbud. Det unika är att HTE simulerar och optimerar rummet akustiskt, tar fram väggmoduler som kompenserar och åtgärdar akustiken och vi bygger ett rum i rummet. Fantastiskt läckert resultat och riktigt hög nivå ljudmässigt.

HTE har även elektronik och högtalare vilka vi ej testat ännu men som skall hålla hög nivå. Vi arbetar annars med utrustning som bl.a. hittas i DTS screening biografen mm. Vi kan alltså leverera något av det bästa som finns på marknaden vad det gäller upplevt ljud och bildkvalitet. Till det skräddarsyr vi naturligtvis ett styrsystem för enkel hantering, vi styr naturligtvis alla ingående komponenter från duk, ljus, elektronik och draperier.


Fortress Seating

För att sitta skönt och exklusivt arbetar vi med ett antal möbelproducenter. Mest high-end är företaget target=_blank>Fortress Seating som till och med kan skräddarsy utseendet efter kundens önskemål samt har möjlighet till motoriserad styrning av fåtöljen. Dessutom har de speciallösningar som möjlighet till inbyggd touchscreen i armstödet för att styra din anläggning.


För att slutföra vårt engagemang har vi en THX-certifierad installationstekniker samt ISF-utbildad personal som trimmar in systemet till perfektion.


Kontakta gärna oss för både stora och små projekt!


Skrivet av Mattias 2010-03-19


Visad 7.170 gånger

Kommentarer till High-end hembio


Mariano Orman

2010-11-13 - 00:21:54

Please visit my Regards


AndyFletchert

2011-04-12 - 00:18:27

Hi - I am definitely glad to discove this. cool job!


Jaigopari

2011-09-03 - 00:11:42

Att bara göra mina tidigaste anmäla vid www.hembiobutiken.se , vilket verkar vara ett underbart forum !