Din kundvagn är tom

Två nya hörlurar från Focal

Senast ändrad: 2024-06-07

Focal utökar sitt sortiment av välljudande och snyggt designade hörlurar. De har tidigare skämt oss bort med de fina lurarna Utopia, Stellia, Clear MG, Celestee samt de trådlösa Bathys. De nya trådbundna lurarna Hadenys och Azurys hamnar i ett något lägre prisläge men levererar samma fina byggkonstruktion och ljudkvalitet som sina dyrare syskon.

Nya trådbundna hörurar från Focal

Focal utökar sitt sortiment med två trådbundna hörlurar; Hadenys och Azurys. Bägge lurarna är av typen over ear där den dyrare Hadenys är öppen medans Azurys är sluten.

Hörlurarna delar en hel del teknologier från sina större syskon med t.ex de 40 mm stora elementen i Magnesium/Aluminium, kuddar med minnesskum (memory foam), huvudband i läder och levererar klart, varmt och dynamiskt ljud.

Focal Hadenys

De öppna hörlurarna Hadenys är skapade för användning hemma och erbjuder en omslutande ljudupplevelse som fångar varje nyans av musiken med stor rikedom. Inspirerade av Hadeikum-eran, då jorden först formades, framkallar deras bruna färg en känsla av återgång till ursprunget och ger hörlurarna en organisk och tidlös stil. De är utrustade med patenterade Focal-teknologier och kännetecknas av starka designelement såsom bikakemönstrade galler, äkta läder och andningsbart vävt tyg för huvudband och bygel, vilket ger extra komfort och lätthet. Med Hadenys blir hemmalyssningen precis, dynamisk och varm.Focal Azurys

Azurys har en sluten design, vilket gör dem passande för användning hemma eller när du är på språng. De är avsedda för alla musikälskare som vill njuta av Focals berömda ljud genom en mer lätttillgänglig produkt. Med samma stil och premiummaterial som Hadenys - inklusive äkta läder, vävt tyg, aluminium, magnesium med mera - sticker Azurys ut med sin unika blåaktiga färgton, inspirerad av Azurit, en halvprecious sten med många positiva egenskaper. Denna färg ger hörlurarna en unik och fängslande effekt samtidigt som den framhäver deras tilltalande estetik.Focal Hadenys och Azurys köper du här:

Skrivet av Erikwelin 2024-06-07
Senast ändrad: 2024-06-07


Visad 1.155 gånger