Din kundvagn är tom

Sony HT-A9M2, Bravia Theatre Quad lanserad

Senast ändrad: 2024-05-03

Nu har Sony lanserat efterföljaren till sitt otroligt populära trådlösa hembiosystem HT-A9. Det nya systemet går under namnet Bravia Theatre Quad och bjuder på en helt ny och mer slimmad design med ännu bättre prestanda.Trådlöst 4.0.4 Dolby Atmos system

Var och en av de fyra nydesignade enheterna i Quad-systemet har fyra högtalare som är konfigurerade i en trevägsdesign. Varje högtalare har ett uppåtskjutande X-Balanced element tillsammans med framåtriktad diskant, mellanregister ochX-Balanced bas. Totalt är det hela 16 element i paketet, vilket är en ökning jämfört med de tolv som fanns i A9-systemet.

Tack vare Sonys 360 Spatial Sound Mapping, som syftar till att skapa effekten av ytterligare virtuella högtalare runt i rummet, kan högtalarna i Bravia Theatre Quad placeras relativt osymmetriskt och ändå få till en omslutande ljudbild vilket förstärker surroundupplevelsen.

Designen på Bravia Theatre Quad skiljer sig ganska markant från det tidigare HT-A9 och har en mycket mer slimmad och placeringsvänlig design. Högtalarna mäter 289 mm i bredd, 275 mm i höjd och har ett djup på endast 55 mm vilket gör det enklare att placera dem runt i rummet, särskilt om du planerar att väggmontera (både bordsstativ och väggfästen ingår) dem där de inte sticker ut lika mycket som A9-högtalarna.

Sonys nya TV- och hemmabioprodukter, inklusive Theatre soundbars, kan styras med hjälp av Bravia Connect-appen. Det är här du hittar detaljerade inställningar och uppspelningsalternativ, inklusive Sound Field Optimization som Sony säger är mer exakt än tidigare versioner. Denna funktion är avsedd att finjustera alla Theatre-produkter för att leverera optimal prestanda i din lyssningsmiljö.

Här kan du beställa och läsa mer om Bravia Theatre Quad

Skrivet av Erikwelin 2024-04-24
Senast ändrad: 2024-05-03


Visad 1.180 gånger