Din kundvagn är tom

Vår gemensamma resa genom omvärldens utmaningar!

Senast ändrad: 2023-09-06

Hej kära kunder,
Vi vill ta tillfället i akt att informera er om något som vi alla har märkt av på senare tid – prishöjningar. Vi förstår att detta kan vara frustrerande och naturligtvis påverka era köpbeslut. Därför vill vi förklara varför det förekommer priskorrigeringar på våra produkter.

Var befinner vi oss?
Omvärldssituationen har verkligen satt oss alla på prov. Oavsett om det rör sig om politiska händelser, naturkatastrofer eller ekonomiska kriser, så påverkar dessa faktorer också våra priser. Låt oss dela med oss av några av de påverkande faktorerna och vad ni kan göra åt det.
Efterfrågan och tillgång utgör två nyckelkomponenter.

Efterfrågan
Ibland skjuter efterfrågan på vissa varor och tjänster i höjden, samtidigt som tillgången minskar. Detta skapar en obalans som resulterar i högre priser. Priset på råvaror, såsom olja och metaller, kan också påverka företagens kostnader, vilket sedan kan återspeglas i de priser ni ser.

Logistik och transport
Logistik och transportkostnader är en annan faktor att ta hänsyn till. Störningar i de globala leveranskedjorna och ökade transportkostnader påverkar hur varor levereras till er.

Försvagad krona
Valutakursfluktuationer kan också göra importerade varor dyrare om vår nationella valuta fortsätter att försvagas gentemot andra valutor såsom USD.

Så här arbetar vi
Vi på Hembiobutiken arbetar ständigt med att förhandla med våra leverantörer för att sänka inköpspriserna så mycket som möjligt. Detta gör vi för att kunna fortsätta erbjuda er marknadens bästa produkter till de absolut bästa priserna som är tillgängliga.

Vi är medvetna om era behov och strävar efter att göra era inköp hos oss så kostnadseffektiva som möjligt.
Vi tackar er för er förtroende och ert stöd, och vi är här för att hjälpa er i dessa utmanande tider.


Skrivet av Sasha 2023-09-06
Senast ändrad: 2023-09-06


Visad 11.608 gånger