Din kundvagn är tom

Nya portabla partyhögtalare från Klipsch

Senast ändrad: 2023-06-29

Att Klipsch är kända för att leverera högtalare med skönt ljudtryck för hemmet är ingen hemlighet. Nu lanserar de två portabla Bluetooth-högtalare som har flera tricks i rockärmen och låter dig störa grannarna...på riktigt.

Portabla högtalare med långt arv

Klipsch GIG XL och XXL är två trådlösa och portabla högtalare designade för att ge kraftfullt ljud vart än vägen tar dig. Med 70 års erfarenhet levererar dessa högtalare ett ljud som är både känns och hörs.

Pissing of the neighbours since 1946

De två modellerna har bägge uppladdningsbart batteri, streamingstöd via Bluetooth, RGB-partybelysning, karaokefunktion med medföljande trådad mikrofon, kan parkopplas för True Wireless Stereo (TWS) samt är robust konstruerade för att leverera ett krafttfullt ljud som både känns och hörs.



GIG XXL

GIG XXL är den större av de två som bestyckats med dubbla 6.5 tum stora fullregisterelement och dubbla diskanter vilket gör att den kan leverera ett rejält ljudtryck på hela 113 dB vid 0.5 meter. Utöver de ovan nämnda funktionerna finns även en 6.35 mm anslutning för inkoppling av instrument. Spela musik, sjung med eller ha din egna solouppvisning med skönt gitarrgnissel.



GIG XL

GIG XL har samma design men i ett mer kompakt format, låt dig dock inte luras av detta...även här får du Klipsch legendariska sound med kraftfull bas och massa detaljer. Den här modellen är även IPX4-klassad vilket gör den till en perfekt följeslagare till stranden eller vid poolen.



Skrivet av Erikwelin 2023-06-27
Senast ändrad: 2023-06-29


Visad 14.397 gånger