Din kundvagn är tom

Hembiobutiken utsedd till Årets e-handlare 2023!

Senast ändrad: 2023-05-11

Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma över att ni har gjort det möjligt för oss att vinna det prestigefyllda priset "Årets e-handlare" hos Pricerunner. Ett stort tack till alla er som bidragit till detta!

Såhär avgörs tävlingen:

Pricerunners undersökning för Årets e-handlare består av två delar. Den första delen grundar sig på kundernas köpupplevelse, medan den andra delen inkluderar anonyma testköp utförda av mystery shoppers från Pricerunner. Att bli utvalda som vinnare för tolfte gången är en stor ära för oss på Hembiobutiken.

Stort tack till dig!

Denna seger ger oss en extra energiboost av glädje och motivation att sträva efter ännu högre kvalitet och service. Vi kommer att fortsätta vårt arbete och sätta upp än högre mål för oss själva. På Hembiobutiken är vi tacksamma för alla era förslag, feedback och synpunkter, då det är genom detta samarbete och vårt gemensamma intresse och passion för hobbyn som vi kan fortsätta att förbättras och utvecklas.

Pricerunners motivering till vinsten:
”Vinnaren inom Ljud & Bild har skapat en förtrollande värld av teknik som förvandlar varje hem till en audiovisuell fest. Genom att erbjuda de senaste och bästa inom ljud- och bildprodukter gör Hembiobutiken det enkelt och roligt för kunderna att skapa sin egen hemmabioupplevelse”Skrivet av Sasha 2023-05-09
Senast ändrad: 2023-05-11


Visad 15.142 gånger