Din kundvagn är tom

 

Focal Aria K2, uppdaterad version med nya element

2021-09-18

Focals Aria-serie har länge varit en populär högtalare med en härig balanserad ljudbild. I våras släpptes den stora golvaren 936 i en uppdaterad och limiterad version med ny elementbestyckning och påkostad lack. Högtalaren blev en jättesuccé och nu kommer även de övriga modellerna i samma utförande.

Ny elementbestyckning och finish

Ända sedan första generationen av Aria-serien lanserades har man kunnat njuta av ett välbalanserat ljud med tight och kontrollerad bas med härligt mellanregister och en diskant som återger de högsta frekvenserna med hög detaljrikedom.

Med de nya K2 konerna lyfter man högtalarna ytterligare ett snäpp med ökad dynamik i de lägre och mellersta registren. Den härliga finishen i diskret askgrå högglanslack höjer intrycket ytterligare och gör Aria K2 936 till en fröjd för både öga och öra.Aria K2-serien har fått nya element som skiljer sig markant från de tidigare använda FLAX-elementen, både ljud- och utseendemässigt. K2-serien gula bas- och mellanregister är tillverkade i ett kevlarfibermaterial som lagts i en sandwichkonstruktion för bästa hållbarhet och ljudprestanda. Ljudet har blivit kraftfullare med ökad dynamik i både bas- och mellanregistret utan att för den sakens skull tappa den balanserade ljudbilden Aria-serien gjord sig känd för.Diskret askgrå lack


Högtalarna i K2-serien finns endast i en finish, den vackra och tidlösa högglanslackade Ash Grey som hämtats från referenshögtalarna i Utopia III EVO-serien. En färg i precis rätt nyans utan färgstick passar den in i stort sett alla hem oavsett inredningsstil.
Skrivet av Erikwelin 2021-09-18


Visad 512 gånger

  

Tidigare inlägg:


Populärast:


Mest visade produkterna: