Din kundvagn är tom

Jubileumsskivspelare från Pro-Ject Audio

2021-08-25

Pro-Ject Audio firar 30 år som elektroniktillverkare och firar detta med att lansera an specialutgåva av skivspelaren Debut.

30 år som elektroniktillverkare

Pro-Ject Audio grundades 1991 med målet att leverera högkvalitativ HiFi till rimliga priser. Skivspelarna har alltid varit grundstenen i företagets tillverkning då det är här du på bästa sätt kan uppleva den mest naturliga återgivningen av musik. ProJect har alltid fokuserat på att hitta de bästa materialen och teknologierna för att skapa skivspelare i olika prisklasser och något för alla smaker. Designen har alltid varit ren och funktionell med materialval som MDF, stål, aluminium, glas och kolfiber...plastmaterial används inte pga dess negativa miljöpåverkan och sämre ljudegenskaper.

Debut PRO

Den ursprungliga Debut presenterades redan 1999 och utsågs av bland annat What Hi*Fi? till årets bästa skivspelare. Modellen har sedan utvecklats och förfinats under åren och 2020 introducerades Debut Carbon Evo som helt revolutionerade serien. Med Debut Pro tar man spelaren ytterligare en nivå uppåt. Spelaren har designats om och bestyckats med en nyutvecklad Pick it Pro MM-pickup. Nickelpläterade aluminiumdetaljer ser till att ge spelaren ett sobert och exklusivt intryck.Skrivet av Erikwelin 2021-08-25


Visad 448 gånger