Din kundvagn är tom

Vi blev utsedda till Årets e-handlare 2020!

2020-10-15

Vi är väldigt glada och enormt stolta över att ni har röstat fram oss till Årets E-handlare 2020. Det betyder väldigt mycket för oss och är det finaste erkännandet för vårt arbete vi kan tänka oss!

Undersökningen för Årets e-handlare är uppdelad i två delar och baseras först på kundernas upplevelser av köp hos butikerna samt genom anonyma testköp som genomförs av Pricerunner. Årets vinst innebär också att det är elfte gången Hembiobutiken vinner den prestigefyllda utmärkelsen.

Det ger oss mycket glädje och energi men får oss naturligtvis också att ställa ännu högre krav på oss själva framöver. Vi kommer inte nöja oss med elva utmärkelser utan arbetar hårt för att fortsätta förtjäna ert förtroende. Vi lyssnar kontinuerligt på er feedback och lär oss mer genom vår gemensamma hobby inom bild och ljud, diskussioner med er såväl som nya utbildningar med tillverkarna. Dessutom arbetar vi på nya tekniska lösningar för hemsidan, förbättringar inom logistisk och lager för kortare leveranstider såväl som samarbeten med de starkaste varumärkena.

Med det vill vi ha sagt, vi uppskattar er röst och ser fram emot att dela många år framöver med er!

Pricerunner motiverar utmärkelsen med följande ord:
Det är enkelt att navigera runt på hemsidan och går snabbt att beställa, med flera alternativ för både betalning och leverans. Med kostnadsfri frakt, smidig retur och kunnig och hjälpsam kundservice utses Hembiobutiken till årets e-handlare i kategorin Ljud och bild.

Igen, tack från alla oss på Hembiobutiken!


Skrivet av Harald 2020-10-15


Visad 6.347 gånger