Din kundvagn är tom

Information med anledning av Corona

2020-03-18

Som kund hos Hembiobutiken ska du alltid känna dig väl omhändertagen och trygg i att du gjort ett bra val. Under rådande omständigheter så innebär det att vi nu och en tid framöver flyttar vårt fokus från butik till distansrådgivning och försäljning.

Det har inte undgått någon att det händer väldigt mycket i världen just nu. Vi följer utvecklingen noga och ser över vår verksamhet från dag till dag för att kunna leverera bästa service och ta god hand om både kunder och medarbetare.

För tillfället ser vi en stor ökning i förfrågningar och försäljning på nätet. Samtidigt uttrycker många kunder att de är mindre benägna att ge sig ut i storstäderna och kollektivtrafiken och det har vi all förståelse för. Vi flyttar därför rådgivningsresurser och bemanning till vår e-handelsverksamhet. På så sätt gör vi oss än mer tillgängliga via vår distanshandel. Du når därför experterna från butiksgolvet via telefon, e-post eller chat istället.

Det innebär samtidigt att vi temporärt stänger för rådgivning och besök i butikerna - men det går fortfarande att välja att hämta varan vid respektive butik. Skillnaden är att de skall vara betalade innan avhämtning (butikskassorna är stängda). Som vanligt har vi gratis frakt för de som önskar det och du kan alltid uppgradera till hemleverans.

Nyhet: Drive Thru
Som en extra avhämtningsmöjlighet inför vi nu Drive Thru, det innebär att du beställer varan som vanligt, väljer kontokort som betalsätt och väljer avhämtning / Drive Thru i kassan, därefter kontaktar du oss och berättar att du vill använda Drive Thru. Vi lämnar då varan i ditt bagage på din bil. Drive Thru kan levereras inom 60 minuter i det fall varan finns på lager.

I osäkra tider så kan du känna dig trygg i att välja en stabil leverantör som Hembiobutiken. Vi har helfinansierat lager och har en låg kostnadsbild vilket gör oss till ett tryggt val, där vi ger dig garanti och support lång tid framöver.

Vi ser fram emot att få vara ditt förstahandsval nu och i framtiden.


Med vänliga hälsningar,

Hembiobutiken
Skrivet av Mattias 2020-03-18


Visad 4.828 gånger