Din kundvagn är tom

Information med anledning av Corona

2020-03-18

Som kund hos Hembiobutiken ska du alltid känna dig väl omhändertagen och trygg i att du gjort ett bra val. Under rådande omständigheter så innebär det att håller distans i butiksverksamheten för allas säkerhet. Just nu gäller även förändrade öppettider samt tidsbokning för demonstration.

Det har inte undgått någon att det händer väldigt mycket i världen just nu. Vi följer utvecklingen noga och ser över vår verksamhet från dag till dag för att kunna leverera bästa service och ta god hand om både kunder och medarbetare.

För tillfället ser vi en stor ökning i förfrågningar och försäljning på nätet. Samtidigt uttrycker många kunder att de är mindre benägna att ge sig ut i storstäderna och kollektivtrafiken och det har vi all förståelse för. Vi flyttar därför rådgivningsresurser och bemanning till vår e-handelsverksamhet. På så sätt gör vi oss än mer tillgängliga via vår distanshandel. Du når därför experterna från butiksgolvet via telefon, e-post eller chat istället. Vill du besöka butikerna så finns möjlighet till bokning av demonstration men vi har även normalt öppet i våra butiker mellan kl 13 och 18 på vardagar med reservation för antalet samtidiga besökare.

Nyhet: Drive Thru
Som en extra avhämtningsmöjlighet inför vi nu Drive Thru, det innebär att du beställer varan som vanligt, väljer kontokort som betalsätt och väljer avhämtning / Drive Thru i kassan, därefter kontaktar du oss och berättar att du vill använda Drive Thru. Vi lämnar då varan i ditt bagage på din bil. Drive Thru kan levereras inom 60 minuter i det fall varan finns på lager.

I osäkra tider så kan du känna dig trygg i att välja en stabil leverantör som Hembiobutiken. Vi har helfinansierat lager och har en låg kostnadsbild vilket gör oss till ett tryggt val, där vi ger dig garanti och support lång tid framöver.

Vi ser fram emot att få vara ditt förstahandsval nu och i framtiden.


Med vänliga hälsningar,

Hembiobutiken
Skrivet av Mattias 2020-03-18


Visad 12.040 gånger