Din kundvagn är tom

Uppgraderad Bronze-serie från Monitor Audio

2020-02-20

Nu släpper Monitor Audio en ny generation av sin populära Bronze-serie.

Helt ny konstruktion

Nu släpper Monitor Audio den 6:e generationen av sin omåttligt populära serie Bronze.

Högtalarna har blivit rejält omarbetade från föregående generation med helt nya element där t.ex diskanten har fått Monitor Audios UD (Uniform Dispersion) Waveguide för en bättre spridningskaraktär. Mellanregistren har optimerats för att funka optimalt med den nya diskanten och kabinettkonstruktionen.

Stor urval av färger

Färgvalen är som vanligt hos Monitor Audio ganska omfattande och alla högtalarna har en baffel i kontrasterande färg mot kabinettet, baffeln är lackad i sidenmatt medans själva lådan är fanerad.

De färgval som finns att tillgå är svart/svart, vitt/ljusgrått, valnöt/svart samt gråbets/ljusgrå där första färgen är lådan och den andra baffeln.

Omfattande line-up

Hela åtta modeller släpps varav 2 stativare (Bronze 50 och Bronze 100), golvhögtalarna Bronze 200 och Bronze 500, matchande centern C150, surroundhögtalarna FX, Atmoshögtalarna AMS (välkommet tillskott) samt den aktiva subwoofern W10.

Högtalarna premiärvisas faktiskt precis till den här helgen 21 till 23 februari i Bristol och Sverigepremiär har vi förmodligen till sommaren...mycket spännande! De svenska priserna är inte satta än men förhoppningsvis vet vi mer om detta efter helgen.Skrivet av Erikwelin 2020-02-20


Visad 438 gånger