Din kundvagn är tom

Hembiodagarna

2016-11-14

Nu bjuder vi in dig till höstens stora hembioevent! Torsdag till och med lördag visar vi upp det senaste inom ljud och bild. Allt från de senaste projektorerna till högtalare och förstärkare. Här finns något för hela familjen oavsett om ni älskar film, tv-spel eller musik.Året hetaste trender är givetvis HDR (mycket bättre och naturtrognare färger) och objektbaserat ljud (Atmos, DTS:X). Tillsammans ger de nämligen en otroligt häftig effekt som slår alla tidigare upplevelser inom film. Trådlöst ljud växer också kraftigt med flera starka konkurrenter till Sonos på marknaden.

Detta och mycket mer visar vi upp i både Göteborg och Sundbyberg där ni också hittar det hetaste inom TV och projektorer uppsatt i stilrena vardagsrumsbiografer eller avancerade drömbiorum. Som vanligt bjuder vi alla besökare på kall dryck, rykande heta biopopcorn och fika.

Jämför det bästa och lär dig om tekniken
Passa på och se Sveriges två bästa Shootout-rum där ni kan jämföra dukar och projektorer sida vid sida och själva se vad som är bäst för pengarna. Vi visar också hur man enkelt kan dölja elektroniken så att ingen kan ana att det finns en kraftfull biograf gömd i vardagsrummet.

Vardagsrumsbio
Den som tror att man behöver en biogrotta för bra filmupplevelser har fel! Vi visar dig lösningar och hjälper dig rätt för att få ett väldigt diskret ljud och bild-system utan att göra avkall på kvaliteten och totalupplevelsen. En riktigt bra biograf KAN synas mindre än en tv!

MusicCast - bättre än Sonos!
MusicCast är faktiskt lösningen på det de allra flesta önskar just nu. Vi visar hur det fungerar i praktiken och vilka produkter du behöver för att strömma musiken trådlöst i hemmet.

Bästa biotillbehören!
Höj mysfaktorn och filmkänslan på dina biokvällar! Vi visar hur du poppar och bjuder på våra berömda biopopcorn. Testa olika kryddblandningar för att hitta din favorit!


Öppettider Frölunda
Torsdag & Fredag 10-18
Lördag 11-15

Öppettider Sundbyberg
Torsdag & Fredag 10-18

Lördag 11-15

Hitta till våra butiker i Frölunda och Sundbyberg...

Varmt välkomna önskar vi på Hembiobutiken! tillsammans med Sony, LG, Canton, Onkyo, Marantz, Klipsch, Oppo, DLS Flatbox, Q Acoustics, QED, Yamaha, Supra, Monitor Audio, Triangle och många fler...


ONLINEKAMPANJ 17/11 - 22/11!

Under Hembiodagarna kommer vi ha extra häftiga priser i år. Så häftiga att vi inte kan prata högt om dem. Men oroa dig inte. Du som har ett konto hos oss ser dem automatiskt om du är inloggad. Annars räcker det med att skapa ett konto (gratis såklart!) så blir du automatiskt medlem i Hembioklubben och kan se alla superkampanjpriserna!


TILL KAMPANJEN!


Skrivet av Harald 2016-11-14


Visad 1.879 gånger