Din kundvagn är tom

Hembiodagarna 2016

2016-05-23

Boka in 27-28/5 i din kalender! Då bjuder vi in er till vårens stora TV och Hembioevent och flyttar matchen till vardagsrummet! Det blir två fantastiska dagar för dig som vill ha den verkligaste upplevelsen, vare sig du är sugen på sport, film eller musik.I år har det skett en revolution inom bildåtergivning tack vare större färgomfång och hårda krav på svärta och ljusstyrka (Ultra HD Premium)! Nu närmar vi oss slutligen ögats förmåga att urskilja nyanser vilket ger naturligare och mycket mer detaljerade bilder. Tillsammans med det nya ljudformaten DTS:X och Atmos banar det väg för bättre bild och ljud än vad du får på någon sportstadium eller biograf! Varje film, match eller konsert blir en biljett till en annan plats och tid för hela familjen!

I både Göteborg och Sundbyberg kommer ni därför hitta det hetaste och senaste inom TV och projektorer uppsatt i stilrena vardagsrumsbiografer eller i avancerade drömbiorum. Naturligtvis till fantastiska kampanjpriser! Men Hembiodagarna är inte bara en högtid för tekniken. Karaktärer ur Star Wars-filmerna är på besök i båda butikerna(passa på och ta en selfie!). Självklart bjuder vi alla på svalkande dricka och rykande färska biopopcorn!

Jämför det bästa och lär dig om tekniken

Passa på och se Sveriges två bästa Shootout-rum där ni kan jämföra dukar och projektorer sida vid sida och själva se vad som är bäst för pengarna. Vi visar också hur man enkelt kan dölja elektroniken så att ingen kan ana att det finns en kraftfull biograf gömd i vardagsrummet.

Vardagsrumsbio

Den som tror att man behöver en biogrotta för bra filmupplevelser har fel! Vi visar dig lösningar och hjälper dig rätt för att få ett väldigt diskret ljud och bild-system utan att göra avkall på kvaliteten och totalupplevelsen. En riktigt bra biograf KAN synas mindre än en tv!


Vi introducerar årets fräschaste TV-apparater och 4K OLED


Det har kommit en hel del nytt och spännande i år. Stora satsningar har gjorts på Ultra HD och färg. Men vilka ger bäst bild och rätt funktioner? Jämför de hetaste nya modellerna sida vid sida och få alla korten på bordet så att du gör rätt val. Missa absolut inte att se det nya Ultra HD Premium-färgformatet och vad det gör för bilden!


MusicCast - så fungerar det

MusicCast är faktiskt lösningen på det de allra flesta önskar just nu. Vi visar hur det fungerar i praktiken och vilka produkter du behöver för att strömma musiken trådlöst i hemmet.

Bästa biotillbehören!

Höj mysfaktorn och filmkänslan på dina biokvällar! Vi visar hur du poppar och bjuder på våra berömda biopopcorn. Testa olika kryddblandningar för att hitta din favorit!

Öppettider Frölunda
Fredag 10-19
Lördag 11-16

Öppettider Sundbyberg
Fredag 10-19

Lördag 11-16

Hitta till våra butiker i Frölunda och Sunbyberg...

Varmt välkomna önskar vi på Hembiobutiken tillsammans med Sony, Samsung, LG, Panasonic, Canton, Onkyo, Marantz, Klipsch, Oppo, Q Acoustics, QED, Yamaha, Supra, Triangle och många fler...


ONLINEKAMPANJ 26/5 - 31/5!

Under Hembiodagarna kommer vi ha extra häftiga priser i år. Så häftiga att vi inte kan prata högt om dem. Men oroa dig inte. Du som har ett konto hos oss ser dem automatiskt om du är inloggad. Annars räcker det med att skapa ett konto så blir du automatiskt medlem i Hembioklubben och kan se alla superkampanjpriserna!


(OBS: Info om hur du skapar ett konto kommer att finnas högst upp på kampanjsidan innan kampanjen börjar)

TILL KAMPANJEN!


Skrivet av Harald 2016-05-23


Visad 3.388 gånger