Din kundvagn är tom

Sweetspot - för entusiasten

2015-04-09

Helgen 25-26 april i Jönköping är det julafton för alla som gillar hifi och musik. Extra trevligt blir det för studenter som får gratis inträde till mässan. Sweetspot har kallats den trevligaste mässan inom ljud och bild och i år är temat ”Välljud i bil och bostad”.Sweetspot innehåller ett flertal seminarier och workshops. Bland annat kommer den amerikanske akustikern dr Ravi Margasahayam, en auktoritet som till vardags är verksam på NASA KSC (Kennedy Space Center) och dr Thomas Lagö, expert inom bland annat akustik, ljud och vibration.

Hembiobutiken finns givetvis på plats i sällskap med hela Trianglefamiljens EZ-modeller och demar under mässan Esprit Antal EZ med tyska Goldkabels rhodiumplätterade kontakter.

Sweetspot drivs av Improved xpo och är en helt oberoende mässa inom home entertainment utan kopplingar till varken tillverkare eller distributörer. Bland årets utställare finns främst distributörer av highend ljud och bild. Mässan riktar sig till konsumenter och av tradition lockar man en blandad publik med många olika intresseriktningar. Namnet ”Sweetspot” syftar på den sittplats i hemmet där man får bäst upplevelse av film, musik och spel.


Läs mer om Sweetspot och boka biljetter här: www.sweetspotevents.se...

Uppdatering: Rapport från mässan...


Skrivet av Hembiobutiken 2015-04-09


Visad 2.733 gånger

Kommentarer till Sweetspot - för entusiasten


fredrik larsson

2015-04-17 - 00:11:11

Vilken häftig!