Din kundvagn är tom

Världspremiär hos Hembiobutiken!

2015-02-18

Nu har vi äran att som första representant i Sverige, och en av få i världen, presentera Q Acoustics nya högtalarserie Q 3000! Den nya serien är fullmatad med tekniska framsteg och lärdomar från deras hyllade 2000i- och Concept-serier och placerar sig för att bli en enorm succé inom sin viktklass.
- Det är ingen tvekan om att Q Acoustics har höjt ribban ytterligare en gång. Den enastående ljudkvaliteten som 3000-seriens modeller når vid sina prispunkter innebär att vi självsäkert kan fortsätta kalla våra högtalare för "De bästa på planeten" - för sina pengar! säger Alex Munro, Brand Director på Q Acoustics.


Flera punkter gör högtalarna unika på marknaden. En ny typ av koncentrisk ring-diskant (ett cirkulärt element som omfamnar en dom-diskant) ger extremt låg distortion och extra bred spridning. Ljudkaraktären har förbättrats genom en uppgradering av konernas material i mellanregistret och basen. Ett nytt delningsfilter med audiofil-komponenter ger bästa uppdelning av ljudsignalen mellan högtalarelementen. Sist men inte minst är de nya stumma kabinetten som drar nytta av forskningen inför Concept-serien och stoltserar med dubbla front och top-paneler, bättre intern uppstagning och minimala bakmonterade terminalplattor.

Högtalarna är dessutom riktigt stilrena med sitt omdesignade runda formspråk och finns i mörkgrå läderklädsel, amerikansk valnöt, grafit samt högblank vit och högblank svart finish.


Sammantaget blir det här en tung utmanare på alla fronter för dem som vill kombinera riktigt bra musikhögtalare med fylligt, krispigt och klart surroundljud. Efter att 2000i-serien vunnit test efter test och utnämnts till bästa högtalare 2014 av What Hifi är det här serien för dig som vill ta ljudet ytterligare ett steg!

Vill du bli en av de första i världen med högtalarna? Köp dem hos Hembiobutiken. Vi ska under dagen få in dem för provlyssning och avnjutning i båda butikerna och du hittar hela den nya serien på vår sajt.


Q Acoustics

Det unga brittiska företaget marknadsför sig med att de inte har någon tradition, ett tekniskt arv eller svartvita foton på företagets grundare. De skapar allt på nytt med dagens teknik och designprinciper. Och det verkar fungera. Sedan de 2006 lanserade sin första högtalarserie, som kort och gott döptes till 1000-serien, har de överösts med lovord och blivit testvinnare om och om igen. The Sunday Times spådde 2008 "someday all speakersystems will be like this" om uppföljaren 2000-serien. 2000i har sedan de kom utnämnts till bäst i test och årets bästa högtalare över 13 gånger av What Hifi.


Deras koncept är enkelt. Designa allt från grunden och använd överkomliga material för att erbjuda det bästa möjliga ljud vid en bra prispunkt.Hitta till våra butiker…


Skrivet av Harald 2015-02-18


Visad 2.891 gånger