Din kundvagn är tom

Hembio-SM 2014 avslutat

2014-12-04

Hembio-SM 2014 är stängt för i år. Nu återstår det för juryn att avgöra vilka av de 20 bidragen med flest röster som placerar sig på pallen. I potten ligger ett presentkort hos Hembiobutiken värt 25 000 kr i kategori "Toppen" och ett hembiosystem för vinnaren i kategori "Botten". Vinnarna presenteras 11 december.Premiäromgången av Hembio-SM samlade 105 tävlande bidrag som fördelade sig enligt 63% toppenbidrag och 37% bottenbidrag. Nivån på bidragens biografer varierade kraftigt: Från fullskaliga biografer som skulle fungera för kommersiell drift till helt obefintliga anläggningar där akut hjälp behövs.
Bland de bidrag som inkommit finns hela landet representerat, men de mest imponerande byggena återfinns på mindre orter.

"- Ibland är det skönt att få sina misstankar bekräftade: Det finns en hel del folk där ute i stugorna som sitter med riktigt ambitiösa biobyggen. Vi ser sällan det färdiga resultatet av produkterna vi säljer och vi är riktigt imponerade av många bidrag i Hembio-SM. Det kommer inte bli lätt för juryn att utse en vinnare", säger Mattias Björnberg, VD på Hembiobutiken.

Nästa steg i Hembio-SM är att juryn väljer ut tre finalister ur varje kategori. Dessa kommer sedan att få ett hembesök där utrustningen granskas på plats av juryrepresentanter. Hembesöket dokumenteras och kommer att visas av Hembiobutiken i samband med prisutdelningen. Silver- och bronsmedaljörerna går inte lottlösa. De fyra tävlande under vinnarna belönas med var sin popcornmaskin.

Samtliga tävlingsbidrag här…

För mer info och bilder, kontakta:

Hembiobutiken
Mattias Björnberg, VD
031-456 031

[email protected]


Skrivet av Mattias 2014-12-04


Visad 2.330 gånger

Kommentarer till Hembio-SM 2014 avslutat


Niclas Lindström

2014-12-15 - 00:20:14

En riktigt kul tävling att få vara med i. Hoppas på bättre tur nästa år, hoppas ni hinner komma förbi och uppleva min bio då. En härlig känsla när basarna tar tag om en och skakar lite mysigt. Mvh Niclas på www.biobygget.se