Din kundvagn är tom

Hembiobutiken byter utseende!

Skapad: 2014-08-28

Känner du inte riktigt igen oss? Det beror på att vi idag lanserar vår nya skrud! Vår nya logga och grafik går i retromanér och har hämtat inspiration från biovärlden med en stilren design och anspelningar på kända filmer och citat. Tanken är att tydligare förmedla vår djupa passion för upplevelsen av ljud och bild i hemmet. Älska upplevelsen!



För dig innebär förändringen att vi nu har ett klarare och renare bildspråk både på webben (under hösten) och i butikerna för att du lättare ska kunna finna vad du söker och alltid känna igen oss oavsett var vi dyker upp!

”- Att köpa hembio är att köpa en upplevelse och då kan man inte tumma på miljön kunden befinner sig i. Det gäller både i butik och på nätet. Många vill jämföra utbudet ordentligt och det kräver mycket tid och passion att läsa på om alla nya funktioner. Vi vill ge alla våra kunder bra råd och därför är alla medarbetare hos Hembiobutiken entusiaster med sitt jobb som stora intresse och det ska synas tydligt i allt vi gör”, berättar Mattias Björnberg, VD på Hembiobutiken.

Så grunden är densamma, vi på Hembiobutiken älskar film och musik och kommer fira hela biohösten!


Hembiobutiken Strikes Back-annons...


Skrivet av Harald 2014-08-28


Visad 7.231 gånger