Din kundvagn är tom

Vi flyttar till Sundbyberg

2014-08-18

Den 30/8 kan alla film- och ljudentusiaster i Stockholm glädjas åt ett nytt teknikpalats på hela 360 m2. Då öppnar vår nya butik med stadens modernaste hembiorum och flera visningsmiljöer för ljud och bild i Sundbyberg.Det finns ett enormt intresse för film och hembio i Stockholm men medan näthandeln växer sig allt större finns det färre möjligheter att jämföra produkter sida vid sida innan köp. Vi vet att det gör det svårt att hitta rätt. Därför kommer alla som älskar hela upplevelsen med film och musik i hemmet nu kunna se, känna och lyssna på det senaste inom ljud och bild i stadens modernaste butik.

Vår nya butik är stilrent indelad i flera olika avdelningar för att erbjuda den bästa testmiljön både för den avancerade entusiasten och nybörjaren. I Stockholm läns första Dolby Atmos-hembiorum med 7.2.4-surround kan alla besökare se och höra vad som går att åstadkomma med referensprojektorer och ljudtransparent duk. Därtill finns det både ett rum för att jämföra de populäraste projektorerna sida vid sida och ett dedikerat hifi-rum. Självklart finns det även avdelningar för gaming, TV, inbyggnadshögtalare, hörlurar och mycket mer!

Den nya visningskonceptet har utvecklats av butikschefen Robert Strand och VD Mattias Björnberg som båda är stora hembio- och hifi-entusiaster. Robert har med sin bakgrund inom inspelning av film, musikvideos och musikproduktioner länge haft en vana att söka efter den bästa bilden och ljudet. Ett sökande som reflekteras i den nya butiken.

"- Med dagens enorma utbud är det väldigt svårt att veta hur man ska gå tillväga för få till det riktigt bra hemma. Därför uppskattar jag själv hur jag kan testa och jämföra alla alternativen i de nya miljöerna", säger Robert.

"- Passionen inom företaget har också resulterat i en kunskap inom byggnation, projektering, kalibrering vilket gör att alla kan få hjälp på den nivån de behöver."

Klockan 10:00 den 30/8 är det premiär för den nya butiken i Sundbyberg. Där kommer det att finnas massvis med erbjudanden, racing-tävling i bilsimulator mm. och självklart popcorn till alla!

Varmt välkommen!

Hembiobutiken Stockholm
Nybergs Torg 6
172 31 Sundbyberg
08 651 17 70

Google Maps...

Stängt på Ynglingagatan
Flytten görs inte på en dag, det är massor av högtalare, TV-apparater, förstärkare osv som ska flyttas från den gamla butiken till den nya. Därför kommer vi att ha stängt i butiken på Ynglingagatan från och med måndag 18/8 och det går inte att välja Avhämtning Stockholm vid köp via vår e-handel.

Avhämtning Stockholm är åter möjligt från och med den 30/8. Givetvis kan du hela tiden nå oss på telefon.


Skrivet av Harald 2014-08-18


Visad 8.024 gånger

Kommentarer till Vi flyttar till Sundbyberg


Magnus

2014-08-19 - 00:15:04

Ny lokal har ni pratat länge om. Hoppas denna saknar trappor o dyl. -) Mvh Hjulben


Hembiobutiken - Mattias

2014-08-20 - 00:10:31

Ny lokal har vi drömt om länge och nu har vi hittat rätt. Den saknar, som grädde på moset, trappor:)