Din kundvagn är tom

Event: Fifa14turre

2014-05-07

Den 1:a maj 2014 var det återigen dags att sparka igång Sveriges största FIFA-turnering för tvåmannalag! 150 personer hade samlats på Stenungsbaden Yacht Club på den vackra västkusten med uppvärmda tummar, strukna matchtröjor och 100% motivation.
Lottning


Redan några dagar innan hölls en live-lottning på nätet då samtliga lag lottas in i olika fotbollsklubbar så det inte endast blir stormöten som El Clasico (Real Madrid vs Barcelona) eller North London Derby (Arsenal vs Tottenham) under hela turneringen, samtidigt som det ökar svårighetsgraden för samtliga deltagare.

I år spelades turneringen med senaste upplagan av FIFA till Playstation 4, vilket även krävde lite extra utrustning i form av nya 1080p-projektorer, TV-apparater och ljud för att allt skulle flyta på bra med den nya hårdvaran och ge ett bättre helhetsintryck. Hembiobutiken var på plats dagen innan och riggade upp så mycket det gick tillsammans med Axel Holmstedt som är ansvarig för eventet och driver det tillsammans med EA Sports. Projektorerna stod Epson för med de senaste modellerna EH-TW7200 och EH-TW9200 som levererade bra ljusstyrka och full HD-upplösning.


Förberedelser


Turneringen pågick under en heldag i tre olika konferensrum där två rum är identiska, och det tredje rummet är något större med två projektorer som projicerar på två olika ställen med en "main stage"-yta där det fanns en större projektorduk.


Vinnarna


Hembiobutiken vill tacka Axel Holmstedt och gänget, EA Sports samt Epson för ett väl genomfört arbete och gratulera världsmästaren Ivan "Boraslegend" Lapanje tillsammans med Jakob Lindberg som tog hem förstaplatsen på straffar med italienska Lazio!

Fotograf: Galle Selland


Läs mer hos Aftonbladet…


Skrivet av Patrik 2014-05-07


Visad 2.773 gånger

Kommentarer till Event: Fifa14turre


Joakim

2014-05-08 - 00:20:56

Snyggt reportage!