Din kundvagn är tom

Inbjudan till Hembiodagarna

2014-04-15

Nu vill vi officiellt bjuda in dig till vårt event Hembiodagar som går av stapeln 25-26 april. Under två dagar vill vi ta med dig till Hembiovärlden med upplevelser för alla sinnena! Vi kommer att visa hur man kan få till riktig biokänsla hemma såväl som presentera det senaste inom underhållning, ljudsystem, streaming och mycket mer. Vi bjuder även på rykande färska biopopcorn, tävlingar och fantastiska erbjudanden!I våra biorum i Göteborg och Stockholm kan du se hur fantastisk bild och ljud man kan få hemma. Luta dig tillbaks en stund, njut av film och popcorn fullt omfamnad av mäktigt ljud och låt oss inspirera dig att resa i tid och rum - utan att krångla med visum och packning! Att läsa om något är en sak, att uppleva det är något helt annat. Film är bäst hemma!

Om du hellre vill njuta av film i vardagsrummet visar vi flera olika lösningar, från automatiskt nedfällbara projektordukar till riktigt stora TV-apparater med de senaste smartfunktionerna. Givetvis presenterar vi också färdiga ljudsystem för film, musik och multirum med högtalare både inomhus och utomhus. Oavsett om du vill få lite bättre TV-ljud eller känna hur åskan dundrar i kroppen finns det extra bra erbjudanden på plats. Vi kommer också visa hur man streamar musik och film till olika rum, både från telefoner och datorer och låta dig testa själv.

Precis som i höstas kommer hundratals besökare träffa representanter för flera av de stora tillverkarna som gärna svarar på frågor och berättar om vart tekniken är på väg. Det blir dessutom Sverigepremiär för flera nya spännande produkter!


Välkomna in hälsar Hembiobutiken tillsammans med Sony, Samsung, Panasonic, Pioneer, Klipsch, Marantz, Boston, Elac, Velodyne, Canton, Onkyo, Speakercraft, Niles, Sunfire, Epson, Kingpin, Triangle, American Popcorn, Comhem, Viasat och Focal!

Öppettider:

Fredagen 25/4 10:00-19:00

Lördagen 26/4 11:00-16:00


Adresser och kartor till våra butiker...


Skrivet av Harald 2014-04-15


Visad 2.472 gånger