Din kundvagn är tom

Torsdagkvällar i Sundbyberg

2014-11-05

I Sundbybergsbutiken kommer vi framöver att hålla extraöppet till 20.00 den första torsdagen varje månad. Vår ambition är att, när det ändå ges utökade möjligheter till ett besök hos oss, erbjuda något utöver det vanliga. Det kommer vara allt ifrån lokal erbjudanden till speciella demoprodukter som visas exklusivt under dessa dagar. Många gånger kommer vi även att ha leverantörer och representanter från tillverkare på plats i butiken för att svara på de riktigt djupgående frågorna.I de fall det handlar om lite extra intressanta demoprodukter kommer vi att försöka packa upp och testa under onsdagen och sedan behålla systemet över helgen. Detsamma gäller de lokala erbjudanden som kommer att erbjudas i samband med torsdagarna. Erbjudanden gäller bara lokalt i butiken och endast under torsdag-lördag om inget annat anges i eventinbjudan.

Inbjudan kommer att publiceras på vår blogg och Facebook-sida måndag eller tisdag samma vecka som eventet så håll utkik!


Först ut nu på torsdag den 6/11 är Septon som tar med sig Klipsch Palladium P-37F och Marantz PM 14S1 i en härlig kombo med SA 14S1. Även streaming och multiroom produkter från Simple Audio kommer att visas som en alternativ källa till SA 14S1.


Representanter från Septon kommer finnas på plats mellan klockan 13-18 men vi håller som sagt öppet till 20.00. Passa även på att ställa frågor kring Marantz nylanserade AV-receivers och kommande AV-processor AV8802.

Tyvärr så kommer Klipsch Palladium att försvinna härifrån redan på fredagen så passa på att titta förbi imorgon eller torsdag.

Under torsdagen och fram till och med lördag har vi lite specialpriser lokalt i butiken, kontakta oss för mer info.


Välkommen!


Adress och karta till butiken i Sundbyberg...


Skrivet av Fredrik 2014-11-05


Visad 2.294 gånger