Din kundvagn är tom

Butikspresentation: Göteborg

2013-04-10

Det finns många lösningar för att njuta av ljud och bild på dina egna villkor. I våra butiker vill vi att du ska kunna finna den inspiration du behöver för att välja det bästa systemet för dina behov.Karta och våra öppettider i Göteborg hittar du här…
Aktuella produkter i butiken...

Hembiobutikens butik i Göteborg omfattar 600 m² av de nyaste och populäraste produkterna inom bild och ljud. Vi är själva stora entusiaster och brinner för att hitta de perfekta lösningarna för den där upplevelsen som förvandlar vardagsrummet till en portal mot andra världar.

Upplev fler än:
- 10 st hembioprojektorer
- 10 st 5.1-system
- 20 st premium-TV i olika storlekar
- 20 st förstärkare (hembio och hifi)
- 30 st utvalda högtalare

Låt oss hjälpa dig välja rätt utrustning för ditt behov!

Entreplan
På entréplan har vi omfamnat hembio, både för vardagsrummet och för dedikerade biorum. Men det finns också avdelningar för inbyggnadshögtalare, hörlurar, en hörna för satellithögtalare och en avdelning för den senaste tv-tekniken.


5.1-hörnan
Vi har idag flera rum där du kan provlyssna och jämföra såväl kompletta system som stora och små högtalare. I vår 5.1-hörna har vi åtta olika satellitsystem och fyra förstärkare i flera prisklasser från olika märken. Här kan vi snabbt växla mellan förstärkare och högtalare för att hitta ljudet som passar just dig. Det är något som vi märkt är en stor hjälp för att förstå vilken skillnad det är i ljudbild mellan olika system.

Biorummet
I vårt ljuskontrollerade biorum har vi svarta absorbenter i taket, sköna biostolar och flera olika dukar. Det är en fantastisk miljö för att uppleva någon av de fem projektorerna som hänger där inne. Du kan också jämföra två projektorer sida vid sida och se på ett urval av de senaste filmerna som släppts på blu-ray. Bilden ackompanjeras av ett mäktigt ljud från en kraftfull 9.2-anläggning som kan reproducera vackra konserter såväl som de dovaste explosionerna.

TV
På vår TV-vägg har vi de senaste och populäraste modellerna av LED och plasma för att du lätt ska kunna jämföra bild och funktioner. Våra rådgivare visar dig gärna hur de presterar med både blu-ray och digital-TV i olika rumsbelysningar. Utöver TV-väggen har vi också ett antal TV-apparater uppsatta i inspirerande lifestyle-system i butiken.

Hörlurar
Vill du njuta ostört hemma men har svårt att bilda dig en uppfattning om vilka hörlurar som kan passa dig bäst? Kom in och ta dig tid att provlyssna de mest eftersökta modellerna hos oss! Vi har flera olika hörlursförstärkare och många olika musiktyper att välja mellan! Eller varför inte ta med din egen musik på en USB-sticka eller i din mobiltelefon?

Ovanvåningen
På ovanvåningen fokuserar vi på ljudets och musikens värld, men vi har också flera hembiosystem och inbyggnadshögtalare.

Högtalarrummet
Här kan du luta dig tillbaks och lyssna på dina egna eller lånade CD-skivor på ett stort antal förstärkare och högtalare - stora som små. Vill du få tips eller förslag hjälper våra rådgivare gärna till och guidar dig igenom en lyssningssession. Ring eller maila oss så bokar vi en tid där vi tillsammans provar olika lösningar!

Inbyggnadshörnan
Vare sig du söker en så stilren lösning som möjligt eller vill bygga en mer avancerad multirumslösning så visar vi gärna upp vårt sortiment av vägg- och takhögtalare. Här finns alternativ för inbyggnad såväl som utanpåliggande högtalare. Prova dig fram med strömmad musik eller dina egna CD-skivor för att hitta just det ljudet du vill ha i dina rum.

Välkommen in för låta oss inspirera dig!


Skrivet av Perra 2013-04-10


Visad 24.565 gånger

Kommentarer till Butikspresentation: Göteborg


Markus Brauer

2013-04-10 - 00:22:40

Riktigt jäkla snyggt killar! Bra jobbat helt enkelt, man blir ju stolt.


Mattias Blomén

2013-04-11 - 00:22:22

keep up the good work!!! kommer alltid handla hos er! =)


Daniel

2013-07-31 - 00:21:20

Bra sida, men var ligger butiken... En adress lätt att hitta hade kanske inte skadat?!


Hembiobutiken - Harald

2013-08-01 - 00:91:41

Hejsan Daniel! Om du går in på menyn Kundtjänst här ovan och väljer Karta/Öppettider så hittar du address, karta och gps koordinater till båda butikerna! Mvh Harald