Din kundvagn är tom

Produktbetyg

2012-05-30

Nu har du chansen att berätta för oss och alla som besöker Hembiobutiken.se vad du tycker om de produkter du köpt av oss. Det är hur enkelt som helst!Att berätta vad man tycker om en produkt är värdefullt inte bara för den som sålt produkten utan även för den som är intresserad av att köpa den. Hur långa och fina produkttexter vi än skriver kommer omdömen från en eller flera som redan köpt produkten att väga mer.

Därför uppmanar vi alla er som handlat av oss, och som har lust, att berätta vad ni tycker om produkterna. Bra, dålig eller superduperkanonbra spelar ingen roll, det viktigaste är att vi får veta vad just du tycker.

Vi läser alla omdömen innan de publiceras för att säkerställa att de innehåller ett vårdat språk och inte väcker anstöt. Du får efter vår granskning ett mail oavsett om vi godkänner eller nekar omdömet.

Eftersom vi på Hembiobutiken använder de produkter vi säljer kommer vi också att ge omdömen på de produkter vi har hemma men då är vi tydliga med att det är just Hembiobutiken så det inte ska råda någon tvekan om vem som gett omdömet.

Exempel på betyg......


Skrivet av Perra 2012-05-30


Visad 2.484 gånger