Din kundvagn är tom

Hemmabio testar SVS

2011-12-14

I senaste numret av tidningen Hemmabio testar de två subwoofers från SVS: SVS PC13-Ultra och SVS PB12-NSD DSP.SVS PC13-Ultra får ett helt eget test och man kan väl utan att överdriva säga att tidningens medarbetare är minst sagt imponerade när de börjar prata om att tryckutjämna mellan basattackerna! Sugen på att få lite massage? Titta då förbi någon av våra butiker och känn vad SVS kan prestera. (Hembiobutiken är enda svenska återförsäljare av SVS)

Tidningen testar också ett paket med
Triangle Genèse Trio som front- och surroundhögtalare, centern Triangle Genèse Voce samt subwoofern SVS PB12-NSD DSP. Här är de samma sak, de är grymt imponerade av subwoofern och skriver att det är en grymt bra biobas och att du får inte en bättre bas för 7.500:-. Att de även tycker att den lämpar sig utmärkt till musik är riktigt kul!

Tyvärr så verkar de ha valt en förstärkare med aningen för ljus klang till Triangle-högtalarna. De påpekar mycket riktigt att just den här modellen kräver en förstärkare med lite varmare ljud men att Triangle är otroligt bra på film och att de mejslar ut alla detaljer. Kom gärna in till oss och lyssna på Triangle!

Om någon undrar varför vi suddat ut delar av texten i bilderna så är det inte för att dölja något dåligt som skrivs om produkterna. Vi har suddat för att vi inte får återge testerna rakt av. Köp gärna tidningen om du vill läsa testerna i sin helhet.


Skrivet av Perra 2011-12-14


Visad 6.932 gånger