Din kundvagn är tom

Jul: Öppettider och frakt

2011-12-12

Julhelgen närmar sig med stormsteg och för att du ska få en så trevlig jul som möjligt har vi lite information om våra öppettider och frakt.För att dina paket ska komma fram i god tid före Julafton rekommenderar vi att du lägger din beställning senast söndagen den 18/12. Då har både Posten och DSV en arbetsvecka på sig att leverera paketen. Postens deadline är onsdagen den 21/12 men det är aldrig fel att vara ute i god tid.

Tänk på att inte välja Förskott som betalningsalternativ då det tar två dagar för pengarna att nå vårt konto. Klarna Faktura, Klarna Delbetalning och Kontokort godkänns däremot omgående.

Vi håller öppet som vanligt mellan kl 10 och 18 till och med fredagen den 23/12. Julafton och Juldagen har vi stängt (du kan självklart beställa på sajten som vanligt) men på Annandagen, 26/12, har vi öppet 11-16.


Nyårsafton och Nyårsdagen har vi stängt. Från och med måndag den 2/1 har vi åter öppet som vanligt.

Som du säkert redan vet erbjuder vi öppet köp i 30 dagar för obrutna förpackningar så du kan lugnt köpa dina julklappar hos oss även om mottagaren inte skulle bli nöjd med klappen (men det har vi svårt att tro :-).


Skrivet av Perra 2011-12-12


Visad 2.721 gånger